Üldiselt peaks madalamates liigades kohtunikud teistest linnadest tooma. Tallinna kohtunikel on enamasti ühes võistkonnas alati üks või isegi rohkem tuttavat. Väikelinnadest ma parem üldse ei räägi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustMa arva, et nii paranoiline pole vaja olla. Miko vilistas juba eelmine hooaeg Esiliigat ja tegi seda suurepäraselt.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Meie ringkond spordialade juures on lihtsalt nii väike, et see on paratamatu. Martin Salong on näiteks Meistriliiga tasemel Kuressaares mänginud, korvpallikohtunik Peerandi on endine Rocki mängija, Avo Keele vend on võrkpallis jne.
Ja ma usun, et ka nö tippkohtunikel Eestis on sõpru või häid tuttavaid mängijate seas. Ja pigem on näiteks Miko puhul see Kuressaarele kahjulik, kui ta kunagi peaks saama Kure mängu vilistada või sellist kohtumist, mis Kure seisu väga mõjutaks, sest igas otsuses, mis oleks Kurele kasulik, hakataks nägema tonti ja alateadlikult üritaks selliseid olukordi vältida.
Kommentaar
-
Algselt postitas schmeichel Vaata postitustMiko ei ole enam (vähemalt tööalaselt) ka FC Kuressaarega seotud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
kes tahab tonti näha, siis Flora - Levadia karika poolfinaali brigaad
Väljakukohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Raul Kaivoja
olgu nende otsustega, kuidas iganes, kas olid õiged või valed, aga poleemikat tahestahtmata tekitasid. omaette küsimus, kas nüüd on õige just neid härrasid järgmisele subjektiivselt kasu saanud meeskonna mängule määrata...?
Kommentaar
-
EJLil oleks võrdlemisi mõistlik telemängudele määrata kohtunikud nimekirja algusest, sest seda mängu vaatab ehk enam kui 150 silmapaari.
Teine lahendus on muidugi sellise šokivariandiga jätkata, sest vaatajatel on jälle jututeemat.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Oehjah, ootan huviga järgmiseid mängueelseid protokolle, lootes kohata ML mängudes Eiko Saare nime. Kui pärast sellist otsust kah mingiks ajaks maha ei võeta, siis meil kohtunike komisjoni küll ei eksisteeri. Või peaks üldse?
Ääremärkusena mainiks, et eelmisel hooajal sai nähtud ligi kolmveerand Kalju mängudest ning Eiko Saar oli ainuke peakohtunik, kelle tegevusega ma rahule ei jäänud, nii objektiivselt kui ma ka vaadata ei püüdnud.
Mitte et Kalevile varasemates voorudes liiga pole tehtud, eks igas halvas asjas on ka miskit head, või kuidas iganes seda ka öeldakse...
e: uuesti vaadates, siis tuleb tunnistada, et puude, küll minimaalne, oli olemas. seega maailma kõige kergemalt saadud penaltile ei kandideeri ning maha vast pole kah vajadust võtta, aga kergelt antud sellegipoolest.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postituste: uuesti vaadates, siis tuleb tunnistada, et puude, küll minimaalne, oli olemas. seega maailma kõige kergemalt saadud penaltile ei kandideeri ning maha vast pole kah vajadust võtta, aga kergelt antud sellegipoolest.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar