Kindlasti parim mäng Vapruselt sel aastal. Vähemalt nende hulgast, mida mina näinud olen. Viimaseid minuteid arvestamata. Esimesel poolajal ründasime nagu Transki, pealelööke kogunes ja nurgalöökegi tuli päris mitu. Kui senistes mängudes oli suurimaks probleemiks just see, et ei löödud peale, siis täna vähemalt üritati. Trans see-eest alustas mängu loiult, peale löödi 40 meetrilt ja sedagi ebatäpselt.Poisid võitlesid täna võimsalt, kuid värava järel kadus lootus ja väsimus hakkas üha enam ja enam silma paistma. Mängu viimasel 10 minutil olid pea kõik surmväsinud. Eks tund aega kõva tööd tegi oma. Lõpus veel Stasi vigastus ja Soosaar väravasse, sinna tuli ainult peale lüüa. Seda Trans tegigi korra ja oligi taas värav.
Rand ründes esimesel poolajal oli hea. Võttis ilusasti palle alla ja jagas sööte.Teisel poolajal palus vahetust, paraku olid 3 vahetust juba tehtud. Kazak oli terav, palju parem kui seni olnud. Senje oli pausilt tagasi ja sai ka minu silmis hästi hakkama. Temalt hooaja parim partii kindlasti. Stas väravas endiselt super.Joost jäi ka täna postiivse külje pealt palju silma. Igatahes ilus esitus Vapruselt, taas oli näha seda meeskonda, kes mullu mängis. Siit annab edasi minna!
Rand ründes esimesel poolajal oli hea. Võttis ilusasti palle alla ja jagas sööte.Teisel poolajal palus vahetust, paraku olid 3 vahetust juba tehtud. Kazak oli terav, palju parem kui seni olnud. Senje oli pausilt tagasi ja sai ka minu silmis hästi hakkama. Temalt hooaja parim partii kindlasti. Stas väravas endiselt super.Joost jäi ka täna postiivse külje pealt palju silma. Igatahes ilus esitus Vapruselt, taas oli näha seda meeskonda, kes mullu mängis. Siit annab edasi minna!
Kommentaar