Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu JK Vaprus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Vaprus Pärnu\'

Algselt postitas Pilt

Algselt postitas mehis

´Kodus Flora vastu jäi (kohtuniku abiga) vähe puudu.
    ooota, misasja? kas sa mäletad ikka seda mängu või? Flora kaitsja lükkas kõhuga palli Londakule, kohtunik määras penalti! kohtunik määras karistuslöögi iga pärnaka kukkumise peale ja andis ka veel kollase. Vabandan et nii vana asja esile tõin, aga noh ajuvaba!
    mul on tunne, et eelseisva Levadia mängu ootuses pidas mehis siiski silmas Vapruse viimast 1:2 kaotust Levadiale, kus herr Visnapuu vile vaikis kahel korral meie kasuks penalti andmisel.

see selleks. kuigi ma ei käinud teatavatel põhjustel viimasel mängul, siis jõudis minuni info, et Uibo tegi viimase etteaste Vapruse eest... jutte Verneri Tallinna minekust olin varemgi kuulnud aga et niimoodi poole hooaja pealt... kas sellest statkal ka midagi märku anti? vbla oli tegu viimase kodumänguga vms, täpselt ei tea. Kõigepealt Zenjov, nüüd Verner... Blin. Krt ma loodan, et mu infoallikas eksis...

Kommentaar

Algselt postitas Pilt
      ooota, misasja? kas sa mäletad ikka seda mängu või? Flora kaitsja lükkas kõhuga palli Londakule, kohtunik määras penalti! kohtunik määras karistuslöögi iga pärnaka kukkumise peale ja andis ka veel kollase. Vabandan et nii vana asja esile tõin, aga noh ajuvaba!

Sellest postitusest võib jääda mulje nagu oleks Vaprust hirmsasti soositud selles mängus. Aga nii see ju ometigi polnud. See selleks.

Ja ka mina loodan, et jutt Uibo loobumisest tõele ei vasta! Olgugi, et viimane mäng tal päris nii ei õnnestunud nagu lootnuks,on mees minu silmis Vapruses äärmiselt vajalik. Oeh loodame koos, et Uibo ikka ja jälle platsile jookseb.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas Pilt

Sellest postitusest võib jääda mulje nagu oleks Vaprust hirmsasti soositud selles mängus. Aga nii see ju ometigi polnud. See selleks.

Ja ka mina loodan, et jutt Uibo loobumisest tõele ei vasta! Olgugi, et viimane mäng tal päris nii ei õnnestunud nagu lootnuks,on mees minu silmis Vapruses äärmiselt vajalik. Oeh loodame koos, et Uibo ikka ja jälle platsile jookseb.
        Soovid, et särgiostul oleks pikem perspektiiv jah

Kommentaar

Algselt postitas gamer
          Soovid, et särgiostul oleks pikem perspektiiv jah

Kindlasti ei ole asi siin särgis, vaid ikka Uibos endas. Mina talle praegu pingilt asendust igatahes ei leia.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Kindlasti ei ole asi siin särgis, vaid ikka Uibos endas. Mina talle praegu pingilt asendust igatahes ei leia.
            Näiteks Avdejenkov on jätnud päris hea mulje, praegu on ta vist vigastatud?
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

avdejenkov rohkem ei mangi vapruse eest

Kommentaar

Algselt postitas kazanova

wtf?

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

Algselt postitas kazanova

wtf?

ta loppeb karjari

Kommentaar

Ma väga väga loodan, et see info ei vasta tõele. Tegu oleks järjekordse tõsise löögiga.

Kommentaar

Päälinnas käidud, mäng nähtud ja kuigi tuli kaotus on emotsioonid positiivsed. Kui välja arvata Levadia väravad saadi tabeliliidritega väga hästi hakkama. Vapruse värav oli muidugi meistriklassi löök Joosti poolt. Muuseas Arturil täitus täna 25 juubelikingituse Ints tegigi. Puudu oli M.Pedõkist, Verner on küll kiire, kuid tipuründaja jaoks vajalikke kehamassi temas pole.

Muidugi kahju on näha, et Levadial fännid puuduvad. Poleks meiesuguseid hullukesi olnud oleks vast mängitud vaikivate tribüünide ees. Samas rahvast nagu oli ikka. Neil oleks seal vaja mõnd eestvedajat, kes kasvõi üksi hakkaks häält tegema ja küll ülejäänud järgi tuleks.

Humoorikaks kõrvalpalaks, Zelinski oli kuri, et ta üles aeti (oli pingil magama uininud) ja peale Pärnu viigiväravat platsile saadeti. Kink ei oska siiamaani sööta ja parema jalaga mängida, lootusetu.

Olgu mainitud, et täna olid kohal mina, Juve ja elx.

Tänud meeskonnale hea ja emotsionaalse mängu eest ja samuti küüdi eest.

Ja hea oli see, et kuni 18a ja pensionaärid said sisse tasuta. Halb oli see, et staadioni territorriumi ümbruses mina prügikasti ei leidnud.

Maareni esituses selle hooaja parim nähtud vilepartii.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Kui välja arvata Levadia väravad saadi tabeliliidritega väga hästi hakkama. Vapruse värav oli muidugi meistriklassi löök Joosti poolt. Muuseas Arturil täitus täna 25 juubelikingituse Ints tegigi.
                        See, et Joost üldse niimoodi löögile sai oli suht joppamise asi tegelt...õnnega pooleks suudeti palli natuke Levadia karistusala juures hoida ja sekund enne Joosti lööki lõi üks pärnakas suhteliselt naljakalt üldse pallist täitsa mööda aga Tervise õnneks veeres pall Joosti nina alla kust ta selle tõesti päris ilusasti sisse virutas. Pärnakate väravalööja oli vast ka nende parim mängumees täna.

Kingi koha pealt on sul õigus, et ta mängib liiga palju vast vasaku jala peale. Tegelikult oleks ta heal päeval 2-3 korda pärnakate võrku sahistanud aga täna läksid löögid aia taha. Kahju, et ta sooritatud käärlöök üle lati läks...oleks ilus olnud.
                        Minu taga vaatas mängu ka kari Itaalia kodanikke ning nemad võrdlesid Kinki igatahes Giggsi ja C.Ronaldoga

Kahju muidu, et ETV on nii laisk, et ei viitsinud seda mängu filmima tulla. Vassiljevi teine värav oli lihtsalt liiga ilus, oleks tahtnud seda ka teist korda näha.
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Lisaksin ka omalt poolt mõned sõnad. Täna näitas Vaprus oma sisu ning Levadia näitas seda, et on lihtsalt teistest hetkel selgelt parem. Olgugi, et kaotus tuli, on emotsioonid tõepoolest positiivsed. Kogu meeskond võitles lõpuvileni välja, sarnases olukorras oleks nii mõnigi teine meistriliiga klubi loobunud üritamast ning saanud hävingu osaliseks.

Ka omalt poolt kiidaksin kohtuniku vile. Esmakordselt vist sel hooajal ei saa ma midagi ette heita. Selliseid päevi võiks korduda. Kahju oli muidugi nii kiirest avaväravast, hea õnne korral võinuks vast isegi viigile mõelda, kui veel 60ndal minutil tablool 1:1 särasid, ent selline seis vaid äratas uinunud kiskja.

Joosti värav oli jah ilus, Verner oli täna palju parem kui Valga vastu, Soosaar lasi paar väga saatuslikku viga kaitses läbi. Ning kes meil puudu oli? Galkin, Lepik, Kazak, Pedõk, Avdejenkov. Kõik ju kõvad tegijad meil.

Lõpetuseks tahaksin tänada kogu Vapruse tiimi, kes meid lahkesti oma bussi vastu võtsid. Ning lisaks veel tervitused Flora fännidele, kes meie omadele pöialt hoidsid

Nüüd pistame Maagi kodus kotti ja astume sammu edasi karikasarjas!

Kommentaar

Kommentaar

vat kui kena pildikenene

Kommentaar

Selle rahvamassi keskelt hakkab kollane hästi silma

Kommentaar

Working...
                                X