Ma saan sust aru, suur kuumas on sulle päris halvasti mõjunud. Pöördu uuesti raviasutuse poole. Ei hakka ot pärast vabandama, sest asi on päris tõsine.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Tänase mängu tipphetkede video leiate siit -
Oleme hästitoimiv regionaalne klubi ja meie poolt pakutav jalgpalliharidus võimaldab Saaremaalt sirgunud jalgpalluritel võidelda kõige kõrgemas tipus.
eks nende 50-50 situatsioonide puhul jäägu igaühele oma arvamus
ahjaa, youtube kärbib video kvaliteeti ikka päris tohutult.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKölnist tagasi juba? Aivar ei lubanud peale ilusuisutamise muudest aladest osa võtta või ei jätkunud raha?
Nagunii said flanellsärgi eest eripreemia, katsuge nüüd mõnele Flora mängijale või EJL kohtunikule oma võlgu maksta, mitte uusi sekslelusid osta
sry ot pärast
edit: loomulikult on tõsine. Veider, et sa pole kordagi oma idiootseid vabandusi esile toonud nendes teemades kus räägiti palgavõlgnevustest ja muidu EJL-i ja Flora mahhinatsioonidest aga nüüd lendad tühja koha pealt oma madalalaubalisust demonstreerima. Palju õnne, maailmameister perselakkumises.
Oled võibolla õige lihtsalt vait ?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
esmane reaktsioon oli, et mingi näpukas juhtunud ja Tõnna teise värava asemel on uuesti esimene pildis. täielik copy-paste.
marcello, jäta see tõuk parem enda meelerahu huvides lihtsalt rahule, see on ju ammu teada-näha, mis lalin sealt vastu tuleb ja mis praht kiiluvees järele ujub.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKeegi kohalolnutest äkki räägiks kuidas Elevandiluuranniku poiss ka oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitust
ahjaa, youtube kärbib video kvaliteeti ikka päris tohutult.
http://vimeo.com/ - aitab
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar