Kalju tuuakse kiirelt maa peale tagasi. Ennustan teile 5. kohta Eesti Meistriliigas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKalju tuuakse kiirelt maa peale tagasi. Ennustan teile 5. kohta Eesti Meistriliigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSee teie japs oskab ilmselt sushit paremini teha kui jalkat mängida. Aga ärge nüüd mind kohe kõik sõimama hakake mul on tegelt jube pohmakas peale eilset Wabariigi aastapäeva ja selle pärast olen eriti tige ja õel. Samas Nõmmekana olen pooleldi Kalju fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSee teie japs oskab ilmselt sushit paremini teha kui jalkat mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustNo uskumatu.... Kolmas penalti SkontoleFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui Kalju hooaja esimeses mängus meile ära teeb siis jooksen Pantri kostüümis Hiiul terve ringi viinapudel taskus ja suits ees .
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui Kalju hooaja esimeses mängus meile ära teeb siis jooksen Pantri kostüümis Hiiul terve ringi viinapudel taskus ja suits ees .Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOlgu pealegi need kohtunikud jobud aga see tulemus näitab tegelt ära mis seisus te olete nii ,et pange vihad valmis .Flora kütab teile kohe esimeses mängus korraliku sauna isegi siis ,kui tõesti juhtub ime ja Jari ,kellest ma väga lugu pean, peaks teie koosseisus mängima.Adiós amigos
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar