Aga kui Chilli hinnad ei sobi, siis ostke Piletilevist omale sama pilet http://www.piletilevi.ee/est/piletid...ll/?show=21169

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

Kalju sai teenitult oma kohustuslikud 3 punkti, aga minu arvates on muretsemiseks põhjust, sest keskkaitsed ikka nii aeglased, mis lubas Viljandil 3-4 korda Küti vastu 1-1 minna. Wakui tegi hea mängu, aga Neemelo ei paistnud peale Prinsiga vaidlemise millelegagi erilisega silma. Ja kohtunik säästis Alot ja Kaljut, kui ei andnud teist kollast. Üldse tundus, et Kalju vanakesed "töötlesid" kohtunikku juba algusest peale ja see andis tunda ka tema otsustes või otsustamatuses. Aga 3 punkti on teie ja Viljandist liiguti tabelis ettepoole

Kommentaar
 - 

Ma isiklikult tahaks tänada kõiki poolehoidjaid, kes võtsid vaevaks laupäeva hommikust pohmelli staadionil vastu võtta, hästi lahedad olete. Aga neile, kes te kohale ei ilmunud ilma suurema põhjuseta, siis soovitaks vaadata Tammeka fännide etendust - kuulda/näha seda kirge, emotisooni ja tahtmist ning ma usun, et te mõistate, et gloryhuntereid ei vaja ükski klubi.
Kui ei oleks Kaljut, oleks ainult Tammeka, aga kõigile Kalju poolehoidjatele, siis pitsi täna ei sülitata ning õhtu on alles ees!
Kommentaar
 - 

Nõmme Kalju hooajapiletid on endiselt kuum teema!
http://www.chilli.ee/vaata-pakkumist...ju-hooajapilet

Kommentaar
 - 

Sa oled ikka väga naiivne kui loodad seda numbrit siin näha.Algselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, kas müügiarv ka välja öeldakse?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Müüakse rohkem kui Flora omasid, võid kindel ollaAlgselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, kas müügiarv ka välja öeldakse?

Kommentaar
 - 

aga sa ei vastanud. cherry.ee näitab müüdud voutshereid, teised portaalid mitte. ehk Kuno julgeb selle müstilise numbri siiski välja öeldaAlgselt postitas dnb Vaata postitustMüüakse rohkem kui Flora omasid, võid kindel olla

Kommentaar
 - 

Ma nüüd küll aru ei saa, mis kahju võiks tekitada selle arvu avalikustamine. Absoluutselt ei ole ju oluline, kes vahendaja on ja kas tema ise kaagutab midagi oma tulemuste kohta või mitte.Algselt postitas Kuno Vaata postitustChilli.ee ei avalikusta seda informatsiooni ja selles osas ei pea ka meie vajalikuks seda teha. Nii palju võin öelda, et eelmüügi kampaania osutus edukaks ja me oleme tulemusega rahul. Uudishimu on selline huvitav asi mida tuleb õppida kontrolli all hoidma
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Nägudeni

Kommentaar