Algselt postitas Meelis M
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
-
Mnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustMnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
kas ta mitte salaja vastast (Külm) nn ei töödelnud?minge Kingissepa praami peale
Kommentaar
-
Algselt postitas manifest Vaata postitustNo ma usun,et esiliiga taseme nad mängivad ilusti välja.Kahjuks jah,Ronaldinhot Barcast ei õnnestunud hankida...ehk järgmiseks hooajaks.
see äärepoolik on nii olematu tehnikaga, et jube.
keskkaitse samuti - päris mitu korda seikles vastaste rünnaku ajal ringi nii, et vastane läks vabalt üks ühele...ja kui mu mälu mind ie peta, siis tuli sealt ka värav, kui mitte rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustMnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
Kommentaar
-
Algselt postitas Meelis M Vaata postitustei mängi ju, nad on suvalised brasiilia palmide alt kokku korjatud töötud ma arvan, või siis uue treeneri isiklikud sõbrad, kelle ta kaasa võttis kuna ei tahtnud eestis üksi olla.
see äärepoolik on nii olematu tehnikaga, et jube.
keskkaitse samuti - päris mitu korda seikles vastaste rünnaku ajal ringi nii, et vastane läks vabalt üks ühele...ja kui mu mälu mind ie peta, siis tuli sealt ka värav, kui mitte rohkem.
sa räägid nagu ise oleksid ronaldinho
Kommentaar
-
Algselt postitas Hoe Vaata postitustpolnud sellel äärepoolikul häda midagi , õnnestus tal isegi vahepeal 3st vennast kuidagi mööda saada ja ilusad tsenderdused ründajatele tulid ka.
panid mellu paika :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Hoe Vaata postitustpolnud sellel äärepoolikul häda midagi , õnnestus tal isegi vahepeal 3st vennast kuidagi mööda saada ja ilusad tsenderdused ründajatele tulid ka.
aga vaata kuidas ta neist mööda sai, sinu poolt mainitud kolmest mehest - selgelt oli tegu õnnega ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Meelis M Vaata postitustma pole seda öelnud hoeninho, minu tase on ikka sitaks madalam kui ronaldinhol, või siis sellel samal pikal poisil.
aga vaata kuidas ta neist mööda sai, sinu poolt mainitud kolmest mehest - selgelt oli tegu õnnega ju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar