Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
-
Katsu aru saada, et minu sõnum ei olnud suunatud ainult Kalju fännidele. Sõnum on mõeldud kõigile! Ükskõik kui hästi üks fännirühmitus ka oma asja ei teeks, ei suuda nad olla jätkusuutlikud kui teised midagi ei tee! Kui Narvast rääkida, siis võiks kohe spekuleerida kas Kalju fännid oleks Narva sõitnud kui seal oleks neid ees oodanud suur Narvakatest fännirühmitus? Võibolla, aga Sillamäel see rühmitus on ja saab näha palju sinna minejaid on, kui vaja ajan ise tasuta bussi ka välja fännidele, andke ainult tuld ja olge aktiivsed!
NB! Mis ajast kriitika sõimu tähendab?
Algselt postitas StokKui ma oleks Kalju fänn, siis ma kutsuks kaasfänne üles vähemalt ühte Kalju mängu boikoteerima, aga kuna mul on Kaljust poogen, siis ma jään enda juurde, et Kuno - fännide sõimamisega kaugele ei sõida.
Kommentaar
-
Kuna mina ei tea kes on Nahkpea, siis on raske öelda, kas minu ütlus sinu pihta käis, väga vabalt, et käis, sest ma küll ei tea mida sina hr. Nahkpea jalgpalli heaks teinud oled?
Ja see, et sulle lobiseda meeldib näitab 1330 postitust mida sa foorumisse teinud oled!
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo muidugi käib ülejõu. Ma olen ju see raiskuläinud põlvkond ja jalgpalli allalaskja (ja ütle veel, et su sõnu on moonutatud), mida minust ikka oodata. Äkki tuleb sinu filosoofiliste mõtete äratabamiseks lugeda ka kaheaastataguseid poste, et nende sõnade sügavus jõuaks vaimust vaevatuteni.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust
Täpselt sellest ma teile ju räägin koguaeg!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustkui vaja ajan ise tasuta bussi ka välja fännidele, andke ainult tuld ja olge aktiivsed!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKuna mina ei tea kes on Nahkpea, siis on raske öelda, kas minu ütlus sinu pihta käis, väga vabalt, et käis, sest ma küll ei tea mida sina hr. Nahkpea jalgpalli heaks teinud oled?
Ja see, et sulle lobiseda meeldib näitab 1330 postitust mida sa foorumisse teinud oled!
Ja eriti lame on mingeid postitusi nagu suutäisi lugeda. Sinu postituste arvuni on mul veel tükk maad minna."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMeeskond on medalitest kaugel, aga Sillamäelt Paidesse viitsiti minna! RESPECT!
Nagu näha suudeti ka RASKE VÕIT sealt saada...
Kommentaar
-
Nagu näha oled sa ka üks järjekordne "TÖÖKÕRVALT" jalgpallihuviline, stiilis "kui pauk käis olin mina puuotsas"... seega ei ole mul mõtet väga sinu ütlusi ja arvamusi tõsiselt võtta. Ilusat päeva sulle tundmatu Nahkpea
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustOot-oot, mida üks jalgpallihuviline peab jalgpalli HEAKS niiväga tegema, peale selle, et üritab nädalas korra mõnd mängu külastada? See pole minu töö, minu töö on hoopis teisest vallast. Seda, mida keegi Eesti jalgpalli hüvanguks teeb või tegemata jätab, küsi EJL-ist ja oma klubijuhtidest kolleegidelt, kelle esmane ülesanne ja TÖÖ see ikkagi on.
Ja eriti lame on mingeid postitusi nagu suutäisi lugeda. Sinu postituste arvuni on mul veel tükk maad minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustNagu näha oled sa ka üks "TÖÖKÕRVALT" jalgpallihuviline, stiilis "kui pauk käis olin mina puuotsas"... seega ei ole mul mõtet väga sinu ütlusi ja arvamusi tõsiselt võtta. Ilusat päeva sulle tundmatu Nahkpea
Aga no ilusat päeva sullegi, mitte-nii-tundmatu Kuno."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
täpselt
Algselt postitas AndresR Vaata postitustSillamäe omad on jah tublid. Vanema generatsiooni fännid viitsisid isegi duubli mängu võõrsile vaatama tulla (Rakvere JK Tarvas vs Sillamäe Kalev II). Vähe senniilsed olid, aga vähemalt olid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustNagu näha oled sa ka üks järjekordne "TÖÖKÕRVALT" jalgpallihuviline, stiilis "kui pauk käis olin mina puuotsas"... seega ei ole mul mõtet väga sinu ütlusi ja arvamusi tõsiselt võtta. Ilusat päeva sulle tundmatu Nahkpea
Kommentaar
-
Appi, te oskate ridadevahelt ka lugeda või ei?
Siin foorumis on palju postitajaid kes varjunimede alla kõike mis liigub kritiseerivad ja kui nendelt küsida "MIDA SINA JALGPALLI JAOKS REAALSELT TEINUD OLED", et sa nii palju halvustad ja kritiseerid (kirjutatu põhjal võiks arvata, et kõik on spetsialistid ja palju teinud), siis selgub, et stiilis "TÖÖKÕRVALT" ei peagi keegi midagi tegema jne. Halvustada võib, aga oma panust anda, et paremaks asja teha ei või/ei pea?
Minujaoks on see silmakirjalikkus. Siinkohal meenub paar vanasõna "Kui näed häda siis tule ja aita" või, siis "Suuga teed suure linna, käega ei löö lahtigi"... Valige sobiv...
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot. See on tõesti nüüd veits mööda statement, milles on tunda kerget kibetumust. Olen Nahkpeaga nõus, et huvi jalgpalli suhtes ei kohusta veel millekski. Kõik ei saa jalgpalli juures töötada või asjaga tihedalt seotud olla. Osad ongi ainult huvilised ja minu meelest on just neid huvilisi eesti jalgpallis üleüldse kõige enam puudu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustAppi, te oskate ridadevahelt ka lugeda või ei?
Mida ma peaks lugema ridade vahelt küsimusest: mida oled sina teinud jalgpalli heaks!? Selgita siis üldsusele, mida üks jalgpallihuviline peab tegema kodumaise vuti hüvanguks ja milliseid ohvreid tooma? Et edaspidiseid arusaamatusi vältida. Selle asemel, et selgitada, pritsid siin mingeid sarkastilisi ja iroonilisi märkusi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar