Algselt postitas Kuno

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

Paljastasid oma motiivi?Algselt postitas Rein Vaata postitustMine tee kohtunikupaberid. Saad kõikidele Eesti liigamängudele ja karikamängudele tasuta.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
 - 

Universaalne Eesti meistrivõistluste pilet.Algselt postitas Rein Vaata postitustMine tee kohtunikupaberid. Saad kõikidele Eesti liigamängudele ja karikamängudele tasuta.
Kommentaar
 - 

Keegi Kalju funktsionäridest ehk oskab öelda miks Kalju hooajapilet nii kirve hinnaga on? Arvestades publiku hulkasid, eestlaste keskmist majanduslikku olukorda, mängude taset jne on see minu arvates väga kirves. Käiks iga mäng 1000 inimest mängul (ilma igast kontsertite ja muu tiluliluta) siis ehk jah. Oleks see sama hinnaga mis Flora hooajakaart oleks neid ostjaid ka ma usun päris palju rohkem. Kui see -67% vms kampaania oli siis oli päris halenaljakas vaadata kui "kiirelt" neid osteti...tavainimesele jätaks see number (palju ostetud on) mulje, et keegi ei taha sellist asja osta ja miks minagi peaks ostma...keegi ei osta siis järelikult niikuinii ei huvita kedagi see ja käiaksegi ainult kontserte vaatamas mitte jalgpalli. Lihtsalt minu nägemus. Meenutab Inglise liigat need hinnad (kui majanduslike võimaluste, traditsioonide puudumise ja mängutasemega tasandada).Algselt postitas Silver Vaata postitustOsta hooajapilet, saad igatpidi mängudele soodsamalt.
Kommentaar
 - 

Ametlik koosseis:
Väravavahid: Kaido Koppel, Vitali Teleš, Marcin Zomerski.
Kaitsjad: Marco Bianchi, Alo Bärengrub, Alain Garcia Gutierrez, Ken Kallaste, Andres Koogas, Jorge Rodrigues, Tihhon Šišov.
Poolkaitsjad: Yankuba Ceesay, Oliver Konsa, Tanel Melts, Eino Puri, Damiano Quintieri, Sergei Terehhov, Denis Vnukov, Hidetoshi Wakui.
Ründajad: Jüri Jevdokimov, Tarmo Neemelo, Hideaki Takeda, Kristen Viikmäe.
Järelikult alles ?"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
 - 

Algselt postitas kesa Vaata postitustTänu Eesti idiootlikele keeluseadustele a la EMTA: Juurdepääs keelatud.... , voolab Unibeti papp Eestist mööda, Leetu, Vilniuse Žalgiris : Unibet-sha-la-la-la-laa....EMTA-bla-bla-blaaa...
http://www.zalgiris-vilnius.lt/nauji...s_stadija.html
Triobetid ja muud firmad on nõudmistega hakkama saanud ning Unibet ei saanud. Huvitav milles see MTA süüdi on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Milleks üldse nõudmised?Algselt postitas Rein Vaata postitustTriobetid ja muud firmad on nõudmistega hakkama saanud ning Unibet ei saanud. Huvitav milles see MTA süüdi on?
Kommentaar
 - 

Milleks üldse riigis seadused?Algselt postitas kesa Vaata postitustMilleks üldse nõudmised?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
 - 

Selleks, et neid keegi täitma peaks. MTA süüdistamine on küll rumal. Pigem peaks näpuga näitama Unibeti poole. Seadused on kõigi jaoks ühesugused ja kui keegi neid täita ei suuda, siis on see ikka selle probleem, kes neid täita ei suuda.Algselt postitas kesa Vaata postitustMilleks üldse nõudmised?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Milleks seadused, mis on piduriks?Algselt postitas budulojus Vaata postitustMilleks üldse riigis seadused?
Bettingu firmad panustavad mega summasid kõikjal jalgpalli sponsorlusse.

Bayer Leverkusen announce a shirt sponsorship deal with solar developer Sunpower , one of several deals with renewable energy firms in Germa...
Kommentaar
 - 

Jah. Kui sa juhtud olema 14 või vähem, siis saad 1 euroga .Algselt postitas Kaspy Vaata postitust-50% saamiseks tuleb vaid üritusest "osa võtta" Facebookis?"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
 - 

Aitäh komplimendi eest!Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustJah. Kui sa juhtud olema 14 või vähem, siis saad 1 euroga .
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar