Algselt postitas RaidoL
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMänniku Staadion äkki?
Et see suht nõmmel.
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustmis on hiiu stata kattel viga.
ise olen noorteklassis flora süsteemis mänginud ja sealsetel kunstmuru väljakutel.
hiiu on tõsiselt parem.
Mängi veel 10 aastat siis seal kunstmurul ning siis vaatame mis su jalad teevad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMängi veel 10 aastat siis seal kunstmurul ning siis vaatame mis su jalad teevad.
Kõik on suhteline, tähendus "muruväljak" ei tähenda alati seda mida me oma vaimusilmas ette kujutame ja tähendus "kunstmuruväljak" ei tähenda alati betoonipeale rullitud mistrat... Oled nõus?
Maailmas on üks hea tendents, tehnoloogia areneb....!
Valge ja musta vahele mahub tavaliselt see kõige suurem ala mis on halli värvi, saaks äkki oma arvamustega seal kokku... ja vaataks mis, siis jalgpallile hetkel kasulikum on!
(Loe topicut Miks ei käi rahvas mänge vaatamas)
Kommentaar
-
Ma võibolla kogemata alustasin nseda kunstmuru teemat aga minu küsimus polnud tookord esitatud mitte etteheitena vaid lihtsalt uurisin ,et kas on ka teisi variante peale Hiiu staadioni ,mis iseenesest on väga kena koht ja praegune kate kordi parem ,kui näiteks Sportland Arena kulunud vaip.
Praegu aga tahaks hoopis seda teada ,et kas Kalju orgunnib mingi bussi ka Kuresse sõiduks ? Grupp seltsimehi tahaks üleminekumängule sõita.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPraegu aga tahaks hoopis seda teada ,et kas Kalju orgunnib mingi bussi ka Kuresse sõiduks ? Grupp seltsimehi tahaks üleminekumängule sõita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMängi veel 10 aastat siis seal kunstmurul ning siis vaatame mis su jalad teevad.
olen juba peaaegu terve aasta nõmme kaljus olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristo7 Vaata postitustpakun et kui mängida normaalse jalanõuga siis pole asi nii hull midagi.
hiiu statka suht pehme ka nii, et mina ei muretse.
JA NII ONGI!
päris tark poiss oledAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustsa PAKUD ja siis ütled "JA NII ONGI"
päris tark poiss oled
udu nats
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristo7 Vaata postitusttark poiss olen muidugi - tegid suure avastuse aga mis vahet sel on. mõtle parem mille peale see "ja nii ongi" on öeldud. vb tähendab se seda, et see ongi minu pakkumine aga vb mitte. aga aitäh et mind targaks nimetasid - sa ei eksinud.
JA NII JÄÄBKI!Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustvaata nüüd.
olen juba peaaegu terve aasta nõmme kaljus olnud.
Siis oled küll kõva mees. Mitu korda sa Prives oled käinud? Mängid veel 9 aastat ja siis kärutatakse sind sinna ratastoolis. Järgmisena hakkate mulle siin rääkima, et kumminaine on sama hea kui lihast ja luust naine. Maitse asi muidugi...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar