Hetkel foreca.fi ilmteade näitab küll laupäevaks +5-te, kuid sellegipoolest kohal. Ja hr Tehva vaata, et sa õlut ei unusta tellida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustAga kuulda on, et ikka õllekest saab ja avatud on lausa kaks baari.
eet... pole küll mingi ekspert aga kas nagu veidi väheks ei jää.
kui arvestada 1 minut 1 kliendi teenindamiseks siis 100 minutiga ca 100 klienti.
2 baari siis kuskil 200 klienti
ja ootate ca 1000-pealist publikut vist?
megajärjekorras ka miskit lahjat õllelurtsu päris oodata ei viitsiksSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustmegajärjekorras ka miskit lahjat õllelurtsu päris oodata ei viitsiks
Kommentaar
-
On ikka mured. See, et lausa 2 müügipunkti on peaks olema juba päris hea saavutus MLi mängudel, mida võiks pigem isegi tunnustada, selle asemel aga kiunumine lahti .
Kui edaspidi tuleb 1 müügipunkt iga 10 pealtvaataja kohta, mis siis järgmisena probleemiks kujuneb? 200 tualetipoti puudumine?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Sul võib õigus olla, aga kui baarid on suured ja töötajad asjalikud, siis veab välja.
Algselt postitas chac Vaata postitustlausa 2 baari?!
eet... pole küll mingi ekspert aga kas nagu veidi väheks ei jää.
kui arvestada 1 minut 1 kliendi teenindamiseks siis 100 minutiga ca 100 klienti.
2 baari siis kuskil 200 klienti
ja ootate ca 1000-pealist publikut vist?
megajärjekorras ka miskit lahjat õllelurtsu päris oodata ei viitsiks
Kommentaar
-
Mänguinspektorite tuleproov!
Eks näis, kuidas tuntud kohtunik, teenekas miilits, UEFA antipüro turvaekspert, Nulltolerantsi-Margus aka Kotter laupäevase rahvamassi ja langevarjurite täpse loendamisega hakkama saab?
Kes langeb välja, kes jätkab järgmises voorus?
Kapuutsid koju--langevarjur võib sisse sadada...
Nali naljaks aga, et Flora fännid oma traditsiooniliselt kohalt mujale istutatakse on piisoni kaka, mingid traditsioonid peaksid siiski olema, see, et teil oma staadionit pole ja Flora oma kasutate, ei ole argument.
Kas Milano-Inter vahetavad alati fännisektoreid, olenevalt kelle kodumäng parasjagu on?
Täpselt sama igal pool, kus mänguväljakut jagatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust
Kapuutsid koju--langevarjur võib sisse sadada...
Nali naljaks aga, et Flora fännid oma traditsiooniliselt kohalt mujale istutatakse on piisoni kaka, mingid traditsioonid peaksid siiski olema, see, et teil oma staadionit pole ja Flora oma kasutate, ei ole argument.
Kas Milano-Inter vahetavad alati fännisektoreid, olenevalt kelle kodumäng parasjagu on?
Täpselt sama igal pool, kus mänguväljakut jagatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustStaadion on EJL oma siiski.
Olukord, kus klubi rendib vastu tulles rivaalile oma staadionit talle kasutamiseks aga samas ei garanteeri oma fännidele traditsioonilist ja harjumuspärast fännisektorit on sisuliselt oma fännidele näkku panek.
Sama sigatsev ja provotseeriv on aga rivaalklubi, kes ei austa traditsioone, vastupidi, nõuab oma fännidele sektoriks traditsiooniliselt staadioni omanikklubi fännide sektorit.
Ainult Eestis, ei mingit kultuuri ega järjepidevust...haisev kapuutsitäis pulli sitta.
Kommentaar
-
Kui ma sulle oma korteri välja rendin, kus ma olen harjunud igal hommikul paljalt rõdul käima ja peale sissekolimist sa ükspäev avastad, et ma sinu renditud korteris (mis tegelikult mulle kuulub) paljalt rõdul seisan ja sa küsid kuidas ma sisse sain ja mis sa mu rõdul teed.., vastuseks saad, et olen siin koguaeg käinud ja see on minu traditsioon, siis sa vist väga hästi ei lepiks selle olukorraga?
Me rendime seda staadionit, sellel päeval on see Nõmme Kalju kodustaadion ja ma leian, et meil peaks olema õigus juba ainuüksi turvalisuse kaalutlustel otsustada kas me peaneme Kalju fännid paremale või vasakule tribüünile. Me ei taha, et meie peaväravas (sissepääsul) oleks Flora fännid juba selle pärast, et meie publik tuleb sinna Kaljut vaatama ja las, siis Kalju fännid laulavad väravas meie külalistele fännilaule, mitte flora. Oleks ju imelik kui Flora fännid ennast sissepääsul laiali laotavad ja õlletopsid käes Kalju kodupublikut tervitaksid. Ma leian, et see poleks ka Flora fännide jaoks parim olukord kui te just ise konflikte otsida ei soovi. Oleme leidnud lahenduse koostöös toitlustajaga, et ka teisele poole (Flora sektori kõrvale) pannakse baar, lisaks kingime Flora fännidele Dynami:t energiajooki, et te 90 minutit vastu peaksite Mis te ohite pidevalt? Teeme koos ühe ägeda jalgpallipäeva, laulge nii kuidas jaksate ja naudime koos ühte ülipõnevat mängu. Lisaks eelpool mainitud põhjustele on veel teisi, meie sponsoritest ja igasugustest reklaamidest ja muudest olulistest asjadest tulenevad põhjused miks Kalju fännid parempoolses tribüüni otsas asetsevad. Muide nad on seal iga kord olnud kui Kalju on Sportlandil mänginud. DR. Watson ütleks selle peale ELEMENTAARNE!
Lõpetame nüüd selle jabura vaidluse ja keskendume sellele mis meid laupäeval ees ootab
Päikest!
NB! Siit, Facebooki kaudu saate mängule poole odavamalt, lisaks on käimas ka 100€ auhinnagaloos!
Kommentaar
-
Sissepääse on kaks, ma eeldan.
Kui jahuda jälle mingitest metsikutest turvalisusprobleemidest Eesti jalgpallis, siis lahendus palun väga, Kalju paremale ja Flora vasakule nagu nad on OMA staadionil harjunud.
Rohelised sisenevad sealt, kus harjunud, roosad rentnikud teiselt poolt. Rendileping peab sisaldama ka rendileandja tingimusi rentnikule.
Ahhh, pohhui, niikuinii saab varsti murule ja iga roju oma koju!
Peamine, et mõni lõõmav dünamiidikoormaga parašutist Kotteri kapuutsi ei kukuks, see on Eesti jalgpallis nulltolerantseimalt kõikse olulisem!
Päikest ja kuud aga lutti saate laupäeval niikuinii
Kommentaar
-
Mulle sobib kõik, ma võin paljajalu lumehanges ka seda mängu vaadata, ühes käes Dynami:t teises alecoq, sest selle mängu eest olen ma nõus ohvreid tooma. Olgu see lõppseis kuidas on, aga kui selliseid mänge poleks, siis kaoks jalgpalli arendamise mõte üldse ära! Respect nii Flora kui Kalju poolele, saame hakkama, elate need nõmme Mustlased kellel staadionit pole vast üle, sest varsti saate meile juba Kadriorgu külla tulla
NB! Selle mängu korraldamise juures ei pinguta me ainult Kalju pärast, tahame, et ka Flora rahval ja kõikidel teistel Eesti jalgpallihuvilistel oleks üks tõsine kohalik jalgpallinauding kättesaadav....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar