Eksid Kuno. Varem on Kalju fännid olnud paremal pool ning seda tunnistas ka Mario. Ei mõista teie enda fännid ka, miks teil on vaja neid nii väga meie kohale panna. Ju siis mingi jonn ja "raiu või puruks, vot ei tule eest" mentaliteet vms.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Ma ei usu, et ma eksin, oleme kõik mängud sellel aastal oma fännidega olnud paremal pool (staadioni poolt vaadates paremal).
Mingit jonni pole, selline on selle ürituse (kodumängu) paigutus ja selliseks ta jääb. Põhjused on ülevalpool väljatoodud ja sellega peaks asi nüüd lõplikult selge olema. Flora fännidele oleme vasakule poole tribüüni otsa loonud parimad võimalikud tingimused, et te saaksite nautida jalgpalli. Teil on baar, Teil on tasuta energiajook, teil on tribüün eraldatud sektoriga jne. Saage üle nüüd juba, ma ei usu, et teie vahva fännirühmitus vähem äge on teisel pool tribüüni
PEACE!
NB! Aga hea on see, et teema kütab kirgi ja see annab asjale ainult juurde
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustEksid Kuno. Varem on Kalju fännid olnud paremal pool ning seda tunnistas ka Mario. Ei mõista teie enda fännid ka, miks teil on vaja neid nii väga meie kohale panna. Ju siis mingi jonn ja "raiu või puruks, vot ei tule eest" mentaliteet vms.
Kommentaar
-
Tuleb välja, et me oleme trendikad ka veel pealekauba
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust"Muide nad on seal iga kord olnud kui Kalju on Sportlandil mänginud" - sellise lause kirjutasid. See aasta vb paar mängu jah, kuid IGA KORD, mitte. Ehk siis see on olnud teil selle aasta trend.
Intriig on hea! Küll tuleb veel
Kommentaar
-
Saate särada, lõpuks leidsite midagi positiivset ka enda jaoks
Algselt postitas ballack Vaata postitustMinu meelest on see jube hea mõte, et just Flora fännide eest kõnnib mõni mitte just kõige heledanahalisem mängija mööda mitu korda arvestades, et mõni neid ei salli Turvalisus...tõesti hiilgav ajutöö selle kallal. Ega sealt midagi head oodata pole ma kardan kui nii õrritatakse meelega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMinu meelest on see jube hea mõte, et just Flora fännide eest kõnnib mõni mitte just kõige heledanahalisem mängija mööda mitu korda arvestades, et mõni neid ei salli Turvalisus...tõesti hiilgav ajutöö selle kallal. Ega sealt midagi head oodata pole ma kardan kui nii õrritatakse meelega.
mitte et neegriteema enam karvavõrdki kõigutaks, aga see on isegi sinu tavapäraste seisukohtadega võrreldes nii võimsalt väärastunud loogika, et hoia seljakotti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustet kui teie seas on rassiste, siis järelikult tuleb muust rassist inimesed teist eemal hoida, sest muidu on tegu õrritamise ja provokatsiooniga? tere mõistus.
mitte et neegriteema enam karvavõrdki kõigutaks, aga see on isegi sinu tavapäraste seisukohtadega võrreldes nii võimsalt väärastunud loogika, et hoia seljakotti.
Lähme homme Politseisse ja küsime järgi kumb on turvarisk kas see kui viia neegrid rassisti eest neli korda mööda või õllesabas õlut ostvad fännid. Diana käest saad numbri. Mul sobib iga kell minna homme.
Kommentaar
-
Mis krdi vennad te seal olete ma ei saa aru... "Lähme homme Politseisse ja küsime järgi" wtf...
Algselt postitas ballack Vaata postitustTsiteerin Kunot: "juba ainuüksi turvalisuse kaalutlustel otsustada kas me peaneme Kalju fännid paremale või vasakule tribüünile."
Lähme homme Politseisse ja küsime järgi kumb on turvarisk kas see kui viia neegrid rassisti eest neli korda mööda või õllesabas õlut ostvad fännid. Diana käest saad numbri. Mul sobib iga kell minna homme.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar