Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitust"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKus Kalju täna ETV-s näidatud klipis treeningut läbi viis? Maarjamäe?
Minu arust oli Kotkas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Oh fittan küll, seltsimehed ja semud, säilitagem nüüd natukenegi konstruktiivsust, püha kuradi püss küll
Homme tuleb selle kevade kõige kõvem mäng, jeebus hvaking kraist. Tulgem staadionile kohale ja elagem kaasa, karjugem üksteist vastakuti pikali, minu pärast tulistage anusest maa-õhk tüüpi rakette välja, tõmmakem enne mängu ja poolajal kesva lipsu taha, limpsakem keelt kaunikeste naislauljate peale ja kommenteerigem nende füsiognoomiat! Ergutagem Jürgensoni, kui see daivima kipub, karjugem Kamsi peale. Skandeerigem Prosale, et see oma floraselkast lahti saaks, aplodeerigem kadunud poeg Aksalule.
Ja laskem Kunol oma asja ajada. Pärast on niikuinii mõru pill katki hammustada, kui Jalkas publikunumbreid lahkama hakatakse.
Jah, ma olen Flora poolt. Aga ma ei saa küll ühegi koha pealt halvaks panna või hukka mõista seda, mida Kuno teeb, et rahvas oma rasvunud perseilt püsti ajada ja staadionile tuua.
Kommentaar
-
Markofkin, kõik on õige aga kujutad sa koondisefännina ette kui mingi turundusgeenius orgunniks meile maavõistluse nt. Venemaaga, rendiks A.Le Coqi tingimusel, et kogu koondise fännisektor tõstetakse, eesmärgil reklaamida mõnda vene vodkat, vastastribüünile, koondise traditsioonilises fännisektoris aga laiutaksid russid. Nonsens.
Raha rahaks aga traditsioonid ja väärtused peavad jalgpalli jääma.
Tehke showd nii, et see ei riivaks fännide õiglustunnet, et jalgpall koos sinna juurde kuuluva vutifänlusega oleks primaarne, mitte mingi tlu-lilu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar