Algselt postitas kesa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Ma saan aru, et sulle käib kettasse ennekõike just see kohtade vahetus homsel mängul ja sellest tingitult tekib ka trots kõige muu vastu? Jah, sellest algsest poindist ma saan aru ja see ON tegelikult Kalju bläkk, niimoodi lihtsalt ei tehta. Tahad retsepti, anna seda ka teistele, Kuno. Mänge orgunnitakse siiski ennekõike inimestele ja see seltskond, kellel sa (eesotsas Kesaga) oled pasa mulisema pannud, on - meeldib see paljudele või ei - tänase fänluse vundament. Sorgus vuntsidega maailmaraskust kandvad sägad, kui soovite. Aga nad on alati kohal, alati olemas. Seda peaks respekteerima. Ma muidugi ei tea, millised need kandvad põhjendused on fännitribkade ümbermängimiseks, aga need peavad tõesti ikka kuradima head põhjused olema.
Aga kõige muu osas, andke tuld, Kaljud. Minu pärast tehke või strippi seal poolajal (tähendab, mitte mängijad ega fännid, jäägem siiski esteetideks, eksole). Mind huvitab ennekõike mäng, mis homme saab raju olema, oujee.
Ja Stuttgarti Gentner-poiss lõi just kõige paremas Vassiljevi vaimus värava Bremeni vastu. Imekaunis. Tehke homme järele.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustÄrge palun strppar markot küll kohale tooge,sellest kammerkoorist ja nende roosast pesust piisab1
Kommentaar
-
Täpselt nii Markofkin.
Läks aastaid, enne kui koondisefänlust hakati respekteerima ja tänasel päeval pole enam kusagil kuulda halvustavaid väljaütlemisi, meediaartikleid, koondise fännide suhtes.
Nüüd on aeg õppida respekteerima klubifänlust ja austama klubifänne (ka rivaalfänne), kõigis koondisefänlusest erinevates, ainult klubifänlusele omastes vormides, traditsioonides, põhimõtetes..klubifännide mentaliteedis.
Kommentaar
-
Sa unustad ära, et meil on ka fännid või teie oletegi koondis ja teised ei loe?
Meil on omad traditsioonid sellel staadionil ja teil omad. Homme on meie mäng ja meie traditsioonid.
Algselt postitas kesa Vaata postitustMarkofkin, kõik on õige aga kujutad sa koondisefännina ette kui mingi turundusgeenius orgunniks meile maavõistluse nt. Venemaaga, rendiks A.Le Coqi tingimusel, et kogu koondise fännisektor tõstetakse, eesmärgil reklaamida mõnda vene vodkat, vastastribüünile, koondise traditsioonilises fännisektoris aga laiutaksid russid. Nonsens.
Raha rahaks aga traditsioonid ja väärtused peavad jalgpalli jääma.
Tehke showd nii, et see ei riivaks fännide õiglustunnet, et jalgpall koos sinna juurde kuuluva vutifänlusega oleks primaarne, mitte mingi tlu-lilu.
Kommentaar
-
MEIE KODUMÄNGUL RESPEKTEERIME ME MEIE FÄNNE JA MEIE PUBLIKUT!
Külalistega käitume viisakalt ja respektime neid.
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMa saan aru, et sulle käib kettasse ennekõike just see kohtade vahetus homsel mängul ja sellest tingitult tekib ka trots kõige muu vastu? Jah, sellest algsest poindist ma saan aru ja see ON tegelikult Kalju bläkk, niimoodi lihtsalt ei tehta. Tahad retsepti, anna seda ka teistele, Kuno. Mänge orgunnitakse siiski ennekõike inimestele ja see seltskond, kellel sa (eesotsas Kesaga) oled pasa mulisema pannud, on - meeldib see paljudele või ei - tänase fänluse vundament. Sorgus vuntsidega maailmaraskust kandvad sägad, kui soovite. Aga nad on alati kohal, alati olemas. Seda peaks respekteerima. Ma muidugi ei tea, millised need kandvad põhjendused on fännitribkade ümbermängimiseks, aga need peavad tõesti ikka kuradima head põhjused olema.
Aga kõige muu osas, andke tuld, Kaljud. Minu pärast tehke või strippi seal poolajal (tähendab, mitte mängijad ega fännid, jäägem siiski esteetideks, eksole). Mind huvitab ennekõike mäng, mis homme saab raju olema, oujee.
Ja Stuttgarti Gentner-poiss lõi just kõige paremas Vassiljevi vaimus värava Bremeni vastu. Imekaunis. Tehke homme järele.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustÄrge palun strppar markot küll kohale tooge,sellest kammerkoorist ja nende roosast pesust piisab1
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustSa unustad ära, et meil on ka fännid või teie oletegi koondis ja teised ei loe?
Meil on omad traditsioonid sellel staadionil ja teil omad. Homme on meie mäng ja meie traditsioonid.
Kommentaar
-
Te olete koomikud, ma pole elus nii palju naernud kui teie juttu siin lugedes... YOU CANT BE SERIOUS HAHAHAHA
Ausõna on teil ikka dilemmad elus Ma alguses mõtlesin, et ajate niisama lolli juttu, aga meestel tõsi taga Ulme!
Algselt postitas Aadu&coKuno karjuda ei ole ilus. Äkki üks lusikatäis palderjani..
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKiirelt tekivad teil need MEIE MEIE traditsioonid aga eks rottide eluiga ole ikka lühike võrreldes kaktustega
Kommentaar
-
Puhtalt kõhutunde järgi - ei mäletagi, et varem oleks mõne ML mängu eel selline ärevus õhus olnud. Sai täna mõnele kohaliku jalka suhtes võhiklikele tuttavatele mainitud, et plaanis homme jalkat vaatama minna ja mitmed isegi teadsid, et Flora ja Kalju vastamisi. Vist esmakordselt ei kohanud ka üllatunud pilke, et misasja, kuhu sa plaanid minna?
Kahju ainult, et kõik kolm tiitlijahtijat Tallinnast on. Oleks Levadia tasemel sats näiteks Tartus...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar