Ma ei väida, et tiitel läinud, aga 7p vahe Floraga kui peaks levadikutelt kotti saama ja Flora võitma on juba päris suur edumaa. Seda on juba piisavalt raske tagasi teha. Viimane viik Transiga näitab, et ebakindluseks on piisavalt põhjust.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Külaline
Kui sm Nunez ja sm Rodriguez ei kavatse enam riietusruumis 11 kallale minna ja tülitseda, siis kõik saab korda. Sisekliima on kõige tähtsam asi
Kommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltandresl@laptop:~$ whois jkkalju.ee
org: MTÜ Nõmme Jalgpalliklubi Kalju
Registrikood: 80048819
Ärinimi: Mittetulundusühing Nõmme Kalju FC
Kehtetud ärinimed: NÕMME JALGPALLIKLUBI KALJU;
NÕMME JALGPALLIKLUBIKommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Piletilevi appiga nutikas telefonis on asi sootuks lihtne. Tõsi, otsa keevitatakse väike vahendustasu ja QR-koodi lugeja ei suutnud viimati mu telefoni ekraanilt koodi lugeda.Algselt postitanud kasutaja shefield pooltKui peaks juhtuma kogemata staadioni väravasse ...
Usun et, võtaks keeletuks nii mõnegi inimese. Ja samas tekib küsimus. Miks ma pean nii palju jebima et, mingit piletit saada?BVB - VaprusKommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja shefield pooltKui peaks juhtuma kogemata staadioni väravasse ...
Usun et, võtaks keeletuks nii mõnegi inimese. Ja samas tekib küsimus. Miks ma pean nii palju jebima et, mingit piletit saada?
Ei pea ju jebima. Alati on võimalus osta väravast 10 eurine pilet, kui odavamad võimalused liiga rasked tunduvad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar