aasta on 2015 ja rahvuskoondise statal pole elementaarset tablood mis töötaks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustaasta on 2015 ja rahvuskoondise statal pole elementaarset tablood mis töötaks.
Piisab Nõmme Kaljul vaid tingimused luua ja ei ole vaja Arenal jubedal staadionil enam mängida.
Kommentaar
-
Ma ei tea mis mängu teie vaatasite, aga Kalju pani täna väga hästi minu arust. Liigas sõidetaks kõigist vastastest sellise mänguga üle. Ei löödud lihtsalt oma võimalusi ära.. Kriitilisena meenuvad Dmitrijevi ja Purje olukorrad. Kõige iroonilisem on see, et Vaduzi esimene värav oli analoogne olukord sellele, mis Kaljul poolaja lõpus. Pööra ainult ja löö... Eks läbi selliste olukordade tulebki klassivahe esile.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustFlora mängib esmaspäeval Levadiaga ja suht naljakas on siis seda tablood vaadata Hr PraS?Ja kes neid tingimusi loovad...
Kommentaar
-
Mulle jääb vägisi mulje, et kui mõni Eesti klubi peaks end tõsiselt ületama ning jõudma alagrupiturniirile, kuid seal kõik mängud kaotama, siis valataks ta ikka korraliku sopaga üle. Tere Eesti jalgpalli huviline,
aga eks ta täiesti mängitav vastane oli, samas eilse põhjal meestele küll midagi ette ei heida. Oli teada, et on vaja I p.a. ära lüüa ja kui seda ei juhtu, siis ega II p.a. sellise pressinguga nvn mängida ei jõuta. Riske võtma pidi ning neid ka võeti. Mõned täitsa head olukorrad tekkisid, kuid eile paraku ei läinud.
Eks see resultaat siiski võõrsilmängu taha jäi ja see veidi kripeldab, kuid ühegi loogika reegli põhjal poleks me 2. ringigi pidanud saama. Aktobe oli kvaliteedilt ikka täiesti teine meeskond.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustaasta on 2015 ja rahvuskoondise statal pole elementaarset tablood mis töötaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustFlora mängib esmaspäeval Levadiaga ja suht naljakas on siis seda tablood vaadata Hr PraS?Ja kes neid tingimusi loovad...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustGalpinil leping läbi, kuid täna mängis duubli eest Infoneti vastu?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar