320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Yeah, lõpuks koduses Eestis tagasi. Proovin veidi kohapealseid muljeid formuleerida. Ma ütlen ausalt, mina oma fännikarjääris sedavõrd kvaliteetset vastast ei mäleta ja ega arvestades Türgi liiga taset, siis ega vist ei ole ka sellist vähemalt Kaljul olnud. Eelkõige olid nad üle mängijate individuaalse meisterlikuse poolest. Veidi parema taktikalise lähenemise juures oleks neil ka tulemus veidi võinud parem olla. Sinna juurde paneme veel maksimummõõtmetes väljaku, mängupäeva leitsaku ja kodufännide kõva möllu, siis ma ei näe küll põhjust väikesele Nõmme klubile mingeid etteheiteid teha.

Väikese võrdlusmaterja toon välja, et Osmanlspori eelarve on mitteametlikel andmetel 35-45 miljonit ja palgatud mängijad väga korraliku taustaga. Kalju eelarve koos noortega on ehk sinna 1.2m kanti. Eelmine aasta saavutati väga tugevas liigas viies koht. Sealsest tiimist säilitati enamik mängijaid, loobudes selle käigus nii mõneski ahvatlevast müügipakkumisest. Sisuliselt on need kaks klubi võimaluste poolest võrreldamatud.

Mõnevõrra üllatuslik oli see, et Osmalspor tempot suhteliselt all hoidis. Kui nõelati siis teravalt, aga ootamatult palju oli ka sellist ettevaatliku veeretamist. Mu kõrval istunud Türgi jalkafanati sõnul on nende stiil vastased oma väljakupoolelt välja meelitada ja siis kiirete kontratega rünnata. Kalju aga oli teadlikult väga ettevaatlik oma välja jooksmistega. Frantsevi vahetused olid õigeaegsed ja võttis minu hinnangul meeskonnast selle kvaliteedi välja mis sealt võtta oli ja veidi ehk pealegi. Hea õnne ja mõne õnnestumise korral on neljapäeval kõik võimalik. Staadionil näeme

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
      Yeah, lõpuks koduses Eestis tagasi. Proovin veidi kohapealseid muljeid formuleerida. Ma ütlen ausalt, mina oma fännikarjääris sedavõrd kvaliteetset vastast ei mäleta ja ega arvestades Türgi liiga taset, siis ega vist ei ole ka sellist vähemalt Kaljul olnud. Eelkõige olid nad üle mängijate individuaalse meisterlikuse poolest....
      Mulle see vastane küll erilist muljet ei avaldanud või mängis Kalju lihtsalt nii hästi, sest erilisi võimalusi türklased ei omanud, viimati sisse tulnud vend vajutas järjekindlalt kõrgelt üle või mööda.

Eks kordusmäng näitab, kas ongi nad nii kehvad. Seis on neile uinutav, justkui eduseis. Ma isegi arvaks, et Kaljule ongi kasulikum see 0:1 kaotus, kui 1:1 viik, mis teeks türklased veelgi ohtlikumaks. Praegu võivad nad äkki liiga rahulolevad olla.

Eks näis, ennustaks siiski Kalju väljalangemist.

Kommentaar

Ega meeskonnana olid nad üllatavalt isegi tagasihoidlikumad kui pelgasin, aga just mängijate endi kvaliteet on väga hea. Ühe nende kuumima müügiartikli eest olevat hiljuti Klavani ülemineku kanti summa pakutud, millest nad keeldusid. See juba ütleb nii mõndagi.

Vahepeal muud teemat kah. Kuidas siinsetel filosoofidel heebria keelega on? Tundub nagu Haifa treener oleks kinga saanud.. "On aeg sind tänada.." Kui see nii on, siis on see neljas(!) treener, kes peale nõmmekatega kohtumist sule sappa saab. HJK, Aktobe, Trakai ja nüüd siis Haifa.. Päris huvitav track record.

Kommentaar

Sai küll, jah. Nädala alguses juba. Loodame, et siis ka türklaste treener saab varsti kinga.
          www.playmaker.ee

Kommentaar

Fiasko Eestis sai Haifa treenerile saatuslikuks

soccernetis tundub heebrea keelega probleeme pole

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Rauli poja otsene konkurent vast - vene poiss Valikaev
              koduleht ikka veel maas. Aga tulin selle peale, et wikit vaadata. Sul on õigus.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Kalju U21 paneb täna kõva koosseisu Flora U 21 le vastu , aga varuväravavahti ei leitudki pingile . Siit võib selle koosseisuga isegi Florakate vastu võidu saada , kuigi ega Floras ka papist poisid pole .

Kommentaar

Kas homset mängu kantakse üle ka ikka ?

Kommentaar

Algselt postitas godzilla Vaata postitust
                    Kas homset mängu kantakse üle ka ikka ?
                    Jep. Tallinna TV kell 19:00.

Kommentaar

Kõik see jalgpallihuviline, tulge täna Kadriorgu, kus kell 19 saab avavile Euroopa liiga 3. eelringi korduskohtumine. On mida vaadata ja on millele kaasa elada.

Kommentaar

Edu teile. Loodetavasti läheb õnneks.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Jah. Aidake Flora CL-i teise ringi.
                          ...et elu edeneks ja Celtic saaks lõpuks ometi tee Tallinnasse leida

Kommentaar

Taseme vahe oli siiski üsna ilmne, kahjuks.
                            AILTON

Kommentaar

Häbisse ei jäädud. Parema õnne korral võinuks mõlemas mängus värava ära koksata.

Ps. Kas spordiajakirjanikud otsustasid lõpuks Kalju pressikat boikoteerida või mitte? Tundus, et mingi teema preili Rosenfeldiga oli pärast mängu. Täpselt ei tea, aga tribüünilt lahkudes oli tema kriiskamist kuulda. Eks keegi võib täpsemalt kommenteerida kui soovib.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                                Ps. Kas spordiajakirjanikud otsustasid lõpuks Kalju pressikat boikoteerida või mitte? Tundus, et mingi teema preili Rosenfeldiga oli pärast mängu. Täpselt ei tea, aga tribüünilt lahkudes oli tema kriiskamist kuulda. Eks keegi võib täpsemalt kommenteerida kui soovib.
                                Noh ütleme nii, et jooksvalt tekkivaid palveid ja probleeme saab lahendada mitut moodi, eriti selles ametis. Üks neist on lahenduste otsimine, teine jäik "ei saa" hoiak. Eks seal oleks mõlemad pooled võinud natuke emotsiooni maha võtta, aga kui sulle põhimõtteliselt lõpuks öeldakse, et ega meie klubil ei ole teid vaja, vaid teil on meid vaja, me mängime Euroopas, siis mis seal ikka. Kui ei ole vaja, siis ei ole vaja
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X