Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustRünnakud ei sujunud ja üksikuid võimaluseraasukesi hakkas tekkima pärast 5-0 kaotusseisu jäämist“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMillised need üldse olid? Pealelööke raami oli 0, Lisa siia kodumäng Shkendija vastu, saad 2 mängu kokkuvöttes hädised 1 pealelööki, keskmine pallevaldamine 29%
Lisaka paar kontravõimalust läksid kahjuks Pauri suluseisu tõttu luhta.
Kommentaar
-
siin teemas on olulised asjad ammu lahti seletatud,kasv6i bettimise koefitsiendid.mis puudutab celticut,siis nad on v6rreldes kasv6i eespooltoodud galatasarayga pigem parem klubi.ma olen neid viimase 14 aasta jooksul nii palju vaadanud,et mul on neist v2hk juba.nad on head.just seet6ttu,et shoti jalgpall on samamoodi persekursil,nagu eesti oma.vahe on selles,et kui kalju v berwicki v kr reykjaviki 1-0 v6ita kodus,t6mmatakse sind liistule.meedias ja igal pool.5-0 on nende meelest ok ja hindeks saavad 7/10 st ajakirjanduses.glasgow klubid ja nende kuradi f2nnid on halastamatud.celtic ja rangers on pmslt ainuke kants,millele see toetub.teised klubid on scump.ja mul on siiralt kahju,et selle rohelisvalgeasjandusele 0-5 kaotati.seda on pisut paljukunagi pole olnd,et midagi polnd
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJulgen väita, et Flora meelitab rohkem rahvast staadionile, saab suuremat piletitulu, teeb parema tulemuse ja mängib ilusamat jalgpalli.
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustPäris ausalt kui peale makstaks , ei läheks ma ka Kalju mängu vaatama. Minu kui täiesti neutraalse Eesti jalgpalli fänni jaoks on Kalju kõige oksem ja fakem klubi üldse koos oma skandaalide ja sullerist klubi omaniku näol. ÖÄK..
Pileti hinna osas kaks senti.
Kalju 15-35€. 15€ on väga OK hind, ostsin eelmüügist ja toetan Kaljut hea meelega. Kuna esimene mäng toimus võõrsil, siis illusioone ei loonud ja teadsin, et kodus mängitakse pigem au peale, sest selleks hetkeks on suure tõenäosusega edasipääsu lootus juba kadunud. Koha peal pakutav 35€ on tõesti suvalisele pealtvaatajale kallis. Ka Eesti jalgpalli fännile, sest me pole harjunud meelelahutuse eest sellist hinda maksma. Kindlasti kallis hind mängupäeval, esimeses ringis saadud pakk pärsib numbreid, kuid suures pildis ei muuda see midagi. Muide tänutäheks järjepidevale toetusele saavad roosad pantrid ja Kalju noored mängule tasuta ja seda infot jagati siseringis samal ajal kui piletid Piletilevisse müüki jõudsid. Minu meelest ilus žest, aga see ei takistanud mind ka lisapiletit ostmast, et väike enda poolne panus anda.
Flora 5€. Avamäng kodus, väga suur eelis, sest kõik on lahtine. Võib vabalt, aga ei pruugi, juhtuda et 30. mänguminutiks on tablool numbrid, kus Flora jaoks on mäng läbi. Sellegi poolest alustatakse 0:0. Flora võttis fookuseks saada staadionile maksimaalne arv inimesi pakkudes rahvale piletit viieka eest. Täiesti arusaadav strateegia ja minu meelest vägagi tervitav. Pöial neile selle eest.
Numbritest. Täitsa põnev oleks peale mänge võrrelda numbreid. Kui palju tuli tänu Flora odavale piletihinnale staadionile neid juhufänne, kes muidu jalgpallist ei huvitu ja mis on nende oletame 1000-2000 inimese saadud emotsioon ning panus tulevikus. Ehk siis kas selline 1x meelitamine ka mingit reaalset mõju avaldab, millest me kõik siin nii julgelt kogu aeg räägime.Last edited by Silver; 25.07.19, 10:53.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMul on sinust sügavalt kahju..
Pileti hinna osas kaks senti.
Kalju 15-35€. 15€ on väga OK hind, ostsin eelmüügist ja toetan Kaljut hea meelega. Kuna esimene mäng toimus võõrsil, siis illusioone ei loonud ja teadsin, et kodus mängitakse pigem au peale, sest selleks hetkeks on suure tõenäosusega edasipääsu lootus juba kadunud. Koha peal pakutav 35€ on tõesti suvalisele pealtvaatajale kallis. Ka Eesti jalgpalli fännile, sest me pole harjunud meelelahutuse eest sellist hinda maksma. Kindlasti kallis hind mängupäeval, esimeses ringis saadud pakk pärsib numbreid, kuid suures pildis ei muuda see midagi. Muide tänutäheks järjepidevale toetusele saavad roosad pantrid ja Kalju noored mängule tasuta ja seda infot jagati siseringis samal ajal kui piletid Piletilevisse müüki jõudsid. Minu meelest ilus žest, aga see ei takistanud mind ka lisapiletit ostmast, et väike enda poolne panus anda.
Flora 5€. Avamäng kodus, väga suur eelis, sest kõik on lahtine. Võib vabalt, aga ei pruugi, juhtuda et 30. mänguminutiks on tablool numbrid, kus Flora jaoks on mäng läbi. Sellegi poolest alustatakse 0:0. Flora võttis fookuseks saada staadionile maksimaalne arv inimesi pakkudes rahvale piletit viieka eest. Täiesti arusaadav strateegia ja minu meelest vägagi tervitav.
Numbritest. Täitsa põnev oleks peale mänge võrrelda numbreid. Kui palju tuli tänu Flora odavale piletihinnale staadionile neid juhufänne, kes muidu jalgpallist ei huvitu ja mis on nende oletame 1000-2000 inimese saadud emotsioon ning panus tulevikus. Ehk siis kas selline 1x meelitamine ka mingit reaalset mõju avaldab, millest me kõik siin nii julgelt kogu aeg räägime.
Loomulikult ei oleks mitte keegi ilmselt mitte midagi öelnud ka siis kui piletihinnad oleksid olnud 10€ eelmüügist ja 15€ kohapealt.
Samuti on ka täna hooajakaardi omanikele ja klubikaardiga mängule sissepääs tasuta.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustMinu kui täiesti neutraalse Eesti jalgpalli fänni jaoks
Kommentaar
-
Algselt postitas sibierski Vaata postitustTere.kui nüüd kalju peaks ära võtma Euroopa liigas Dundelange/Shkendija võitja kahe mängu kokkuvõttes, kas siis ollaksegi Euroopa Liiga alagrupiturniiril?
Siis ollakse play-offis.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt, aga kui Flora oleks esimese mängu pidanud Saksamaal ja seal kohe 0:5 kolakat saanud, siis poleks ei raha ega vaatajaid."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Mis te sellest Kaljust ja piletihinnast ikka materdate. Lõppude lõpuks on igaühe enda asi, kas tahab seda mängu näha ja selle summa maksta või mitte.
Mind see rahanatuke ei tapa, aga no lihtsalt ei näe sel suurt mõtet kui absoluutselt sportlikku pinget enam pole. Oleks Kalju tulihingeline fänn, siis muidugi peaks juba põhimõtteliselt minema, aga praeguses seisus on raske ennast kuidagi motiveerida staadionile vedama.
Seda ma ka ausalt öeldes ei usu, et see staadion nüüd päris tühjaks jääb. Küll neid tulijaid ikka on, mõni läheb kasvõi Celticut vaatama kui muud vaadata polegi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar