320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes need bännerid välja mõtles? Tõsiselt jubedad asjad. "Welcome to hell"; "Love it or fear it".
    Aitan veidi kaasa: "Sex, drugs and rock'n'roll"; "Love it or fake it"; "We don't stop until u get 14" jne.
    sigpic

Kommentaar

Vaatasin siit mängu statistikat. Kas neid võib usaldada? Kõik tundub loogiline peale pallivaldamise. Kas tõesti võis see olla suht fifty-fifty?

Kommentaar

Algselt postitas TheKing Vaata postitust
        https://www.soccerstand.com/match/l8.../match-summary

Vaatasin siit mängu statistikat. Kas neid võib usaldada? Kõik tundub loogiline peale pallivaldamise. Kas tõesti võis see olla suht fifty-fifty?
        No ma ütleks, et pigem küll. Tammeka hoidis küll palli, aga kahjuks rünnakute lõpetamiseni palju ei jõutud. Esimene poolaeg pigem oligi Tammeka käes pall rohkem ja teisel vastupidi ja statistika pigem kinnitab ka nähtut. Kalju rünnakud olidki kiiremad ja sirgjoonelisemad, Tammeka rohkem kiigutas taga.
        llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Kommentaar

Kuno täna Pealtnägijas.

Kommentaar

Kui ma seda juttu vaatasin, siis on raske uskuda, et inimene pole kunagi aineid proovinudki kui terve intekas tundub nagu oleks millegi mõju all tehtud. See on mingi teine maailm, nad mõlemad lihtsalt elavad mingites paralleeluniversumites.

Kommentaar

Seal loos olid mingid pildid sellest Haaberstisse planeeritavast staadionist. Kas sellest on mingit infot enne avaldatud ja projekti esitletud?
              2013 aastal on midagi sellest kirjutatud, aga neid pilte nägin esmakordselt.
              Mu meelest tore, et jätkatakse tööga ja püssi põõsasse ei visata.

Kommentaar

Mis selle inteka point üldse oli?

Kommentaar

Point oli vast aus aga vaesest ajakirjanikust sõideti lihtsalt üle, ainsa tankiga, mida Kalju omab.

Kommentaar

Mida tähendas see Haabersti projekti näitamine? Kas Kalju tahab lisaks Hiiu staadionile veel ühe kompleksi ehitada ilma ise raha omamata? Eks Alekas ehitati ka ilma rahata põhimõtteliselt, tehva üritab korrata.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                      Mida tähendas see Haabersti projekti näitamine? Kas Kalju tahab lisaks Hiiu staadionile veel ühe kompleksi ehitada ilma ise raha omamata? Eks Alekas ehitati ka ilma rahata põhimõtteliselt, tehva üritab korrata.
                      Täna ega ennem pole ühelgi Eesti klubil võimekust olnud, et ise üks korralik kompleks ehitada. Või on? Minu teada sinu vestiga sõber keelas emotsionaalse raha ära.

Kommentaar

Kuidas ja millega ta emotsionaalse raha ära keelas? Lebada ei saagi enam Levadiasse raha pumbata ja võõrleegionärid palgati muu rahaga?

Kommentaar

Algselt postitas Vask Vaata postitust
                          Kuidas ja millega ta emotsionaalse raha ära keelas? Lebada ei saagi enam Levadiasse raha pumbata ja võõrleegionärid palgati muu rahaga?
                          Suur aitäh asjaliku küsimuse eest. Eks võtmekohaks ole eeskätt kohtumised. Testisin, kas sa ilmud kuskilt välja kui ma nime "Aivar" kirjutan. Ütleme nii, et eksperiment õnnestus.

Kommentaar

Nõmme Kalju (tulud 1 062 726, kulud -1 163 723, aruandeaasta tulem -175 074)
                            Kui 2019. aastal sai Kalju eduka eurohooaja eest (Meistrite liigas jõuti tänu makedoonlaste Shkëndija alistamisele 2. eelringi, kus kaotati Šotimaa hiiule Glasgow Celticule, Euroopa liiga 3. eelringis kaotati Luksemburgi klubile F91 Dudelange) UEFA solidaarsustoetustena kokku 1,2 miljonit eurot, siis 2020. aastal oli nende eurotoetuste suurus vaid 350 266 eurot.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                              Ta rääkisin sellest juba aasta tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust
                                Suur aitäh asjaliku küsimuse eest. Eks võtmekohaks ole eeskätt kohtumised. Testisin, kas sa ilmud kuskilt välja kui ma nime "Aivar" kirjutan. Ütleme nii, et eksperiment õnnestus.
                                Ma kahtlustan, et see on tagsntjärele tarkus, aga jh, eks ma müne koha peal kaitsen ja teise koha peal püüan vandenõuteoreetikutele vastu vaielda. Jalgpallis liiguvad vesti nimelised teooriad, mis on üks aste kvaliteetsem lamedast maast

Kommentaar

Working...
                                X