Pigem tähendaks Liga Masterov ikka Meistrite Liigat, õige oleks Liiga Mastera
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustPigem tähendaks Liga Masterov ikka Meistrite Liigat, õige oleks Liiga Mastera
Seega Liga Masterov (meistriliiga) ja Liga Chempionov (Meistrite liiga).
Masterov kasvõi selle pärast, et klubisid on mitu, kuigi kodumaises variandid on tõesti ühe meistri liiga.
On ju loogiline küll.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
ma ei näinud küll mängu ning ei ole väga HIFK tundja, kuid julgen pakkuda, et Soome teise liiga sats võiks meil ka Meistriliigas pelada seal tagapool vähemalt. See ongi vahe, liigad on tasemelt ühtlasemad ja hooaja eel ei maksa päris hulluks veel nende skooride peale ka minna. Ei ühte- ega ka teistpidi.
Kommentaar
-
Mitte et kaotust õigustada saaks, kuid toon välja mõned huvitavad faktid. Esiteks see sama II liiga sats mängis kuskil Kadrioru suurusel staadionil. Teiseks, tegemist ei ole üldse nõrga satsiga, mida näitab et ka tiimis oli mitmeid mustanahalisi pallureid, kes ei olnud üldse nõrgad. Ja mis mind täielikult üllatas, HIFK fännklubis oli täna vähemalt 30 inimest. Sellist kaasaelamist Eestis ei näe. Pikad fännilaulud, tõrvikud, raketid jpm.
Aga muidu oli mäng täiesti võrdne. Mõlemal omad šansid, üks meeskond lõi ära ning võitis.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMitte et kaotust õigustada saaks, kuid toon välja mõned huvitavad faktid. Esiteks see sama II liiga sats mängis kuskil Kadrioru suurusel staadionil. Teiseks, tegemist ei ole üldse nõrga satsiga, mida näitab et ka tiimis oli mitmeid mustanahalisi pallureid, kes ei olnud üldse nõrgad. Ja mis mind täielikult üllatas, HIFK fännklubis oli täna vähemalt 30 inimest. Sellist kaasaelamist Eestis ei näe. Pikad fännilaulud, tõrvikud, raketid jpm.
Aga muidu oli mäng täiesti võrdne. Mõlemal omad šansid, üks meeskond lõi ära ning võitis.
Mustanahaline klubis = tugev sats? Oleks ma teadnud, et jalgpall nii lihtne on. Kahju, et Kalju valelt mandrilt mehi ostab. Oleks tumedanahalised, oleks teine tera.
Ja sellise fänniarmee ees lähevad muidugi kõhud lahti. Hea, et fännid muidugi staadionile ära ei kadunud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNo jeebus küll.
Mustanahaline klubis = tugev sats? Oleks ma teadnud, et jalgpall nii lihtne on. Kahju, et Kalju valelt mandrilt mehi ostab. Oleks tumedanahalised, oleks teine tera.
Ja sellise fänniarmee ees lähevad muidugi kõhud lahti. Hea, et fännid muidugi staadionile ära ei kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNo jeebus küll.
Ja sellise fänniarmee ees lähevad muidugi kõhud lahti. Hea, et fännid muidugi staadionile ära ei kadunud.
Mis fännidesse puutub, siis mina pigem häbeneks, et ka Soome II liiga klubidel on korralikud fännklubid. Eile õnnestus mul vaadata ka TPS vs HJK, meie fänninduse tase ei jõua sinnamaale kümne aasta pärast kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi, mitte just seda. Aga suvaline külasats Vellodega ei too endale välismaalt mängijaid.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi, mitte just seda. Aga suvaline külasats Vellodega ei too endale välismaalt mängijaid.
Mis fännidesse puutub, siis mina pigem häbeneks, et ka Soome II liiga klubidel on korralikud fännklubid. Eile õnnestus mul vaadata ka TPS vs HJK, meie fänninduse tase ei jõua sinnamaale kümne aasta pärast kah.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga suvaline külasats Vellodega ei too endale välismaalt mängijaid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar