need, kes vinguvad on suuresti kas kibestunud kuressaare fännid või muidu totakad. samas mõni lihtsalt ei tea, mis on hea.... andke neile aega...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
uus
kalju peamine fenomen on see,et nad on uued tulijad, tõelise hinnangu nende tegevusele saab anda 5-7 aasta pärast. Hetkel teevad aga ärevaks uudised,kus üks Kaljuga seotu on väidetavalt seotud narkotsiga ja teine väidetavalt bordellidega...nujah,ka halb reklaam pidi reklaam olema ja loodame,et need episoodid leiavad jalgpalli jaoks hea lahenduse
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustneed, kes vinguvad on suuresti kas kibestunud kuressaare fännid või muidu totakad. samas mõni lihtsalt ei tea, mis on hea.... andke neile aega...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas maniva16 Vaata postitustkalju peamine fenomen on see,et nad on uued tulijad, tõelise hinnangu nende tegevusele saab anda 5-7 aasta pärast. Hetkel teevad aga ärevaks uudised,kus üks Kaljuga seotu on väidetavalt seotud narkotsiga ja teine väidetavalt bordellidega...nujah,ka halb reklaam pidi reklaam olema ja loodame,et need episoodid leiavad jalgpalli jaoks hea lahenduse
Ja neid seoseid pole vaja küll välja tuua... Mõtetu mustamine ei tee postitajale au!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustkle loogisch ju noh, et nad vihased on, sest kalju lükkas nende lemmikklubi välja. Mis sa ootad et laksu pealt nad hakkaks kohe kalju fännideks?! See ei tähenda et inimesed aru ei saaks, et kalju head asja ajab.
iga liigutuse peale on inin taga.
kui ei meeldi, siis ei meeldi.. aga pole vaja sitaga ka pilduda(minu arvamus)
samas mul selles suhtes suht pohhui, sest usun, et kalju tegemisi osade jollerite plärin ei mõjuta....
Kommentaar
-
Tere!
mul on paar küsimust, võib olla keegi saab vastata) kas kõik mehed Florast liitusid laenulepinguga või ei?
Mis klubist tuli Felipe?
Kuhu läksid Hudson Luis Silva de Souza, Jean Pierre Marques Lopes?
Soccenetis oli kirjutatud 5 veebruaril - Hudson Luis Silva de Souza (k, jätkab Soomes)
Jean Pierre Marques Lopes (r, jätkab Lõuna Aafrikas)
aga kus täpselt nad praegu mängivad?
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMis kell uus kodukas stardib?
Kommentaar
-
Algselt postitas Trabelsi Vaata postitustTere!
mul on paar küsimust, võib olla keegi saab vastata) kas kõik mehed Florast liitusid laenulepinguga või ei?
Ei ole laenuleping, kalju omandas nende mängijate õigused.
Mis klubist tuli Felipe?
Isegi ei mäleta, mingi Rootsi klubi oli.
Kuhu läksid Hudson Luis Silva de Souza, Jean Pierre Marques Lopes?
Hetkel on mõlemad veel ilma klubita, aga Hudson on ühe Soome klubi juures ja Lopes kuskil Rootsis...
Soccenetis oli kirjutatud 5 veebruaril - Hudson Luis Silva de Souza (k, jätkab Soomes)
Tõenäoliselt on see nii...
Jean Pierre Marques Lopes (r, jätkab Lõuna Aafrikas)
aga kus täpselt nad praegu mängivad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar