Autogrammiküttidele, Kalju meeskond sööb homme kell 13 Stereos lõunat, seega pastakad ja paberid kaasa ning Harju tänavale
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
mul terve päeva kaljukate leht ees olnud ja sõrmed F5 nu*simisest rängalt haiged .
Küsimus kõlabki; KAUA VEEEEL ?
Ps, nats aega" pole mõtet mulle enam öelda, muidu valmistan Teie lehe ise.
operal on automatic reload olemas> reloadib iga sekundi või paari tagant
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAutogrammiküttidele, Kalju meeskond sööb homme kell 13 Stereos lõunat, seega pastakad ja paberid kaasa ning Harju tänavale
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustTööajal ei ole võimalik Stereosse liikuda.
Neljapäeva õhtul võite kalju meeskonnaga kinno ka tulla
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustEga töö hunt pole kes eest ära jookseb
Neljapäeva õhtul võite kalju meeskonnaga kinno ka tulla
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustNeljapäeva õhtul võite kalju meeskonnaga kinno ka tulla
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustPanite sõpruse kino kinni ning vaatate "Cool Runnings" filmi ära terve meeskonnaga? nice move!
http://www.imdb.com/title/tt0106611/
Kommentaar
-
Algselt postitas map Vaata postitustno ütelge ära millal umbes kodukas üles jõuab silm vajub juba kinni ega jõua üleval püsidaLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustKui kodukas saab valmis homme enne 12.00, siis lähen mina Kalju laupäevasele mängule. Mütsi ei viitsi süüa.
PS. Päris nõmedad on siin lubadused, et kohe-kohe tuleb üles. Loodetavasti toimub muus osas vähem mullitamist.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustAga kui ei saa, siis lähed Flora mängu vaatama?
PS. Päris nõmedad on siin lubadused, et kohe-kohe tuleb üles. Loodetavasti toimub muus osas vähem mullitamist.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar