Selles suhtes tore, et Kalju fännid suudavad konflikte tekitada, et nüüd on lisaks Kure fännidele ka Flora fännidega suurem vastasseis, lisab vürtsi juurde kohtumistele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttra ajakirja ja red pulli purgiga ikka ei loobiks ju...tra kogematta kobistasite ära nh oi järgised 3 mängu saate niimodi suhu...fännidena tegite oma margi ikka väga täis..mingi vend töllerdas roosa pantri kostüümis seal
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitust...fännidena tegite oma margi ikka väga täis..
Kalju fänne oli kuulda ja ka näha selgelt rohkem kui rohevalgeid. Minu jaoks oli see paras üllatus, sest ma tean väga hästi, et Flora fänne eestikatel juba naljalt üle ei karjuta, eriti veel kodus. Aga liigahooaja avapaugu kohta jäi Flora toetus lahjaks ja fännidevahelise lahingu võit läks täna küll roosadele.
Ei ole Kalju ega Flora fänn. Mängu vaatasin telekast.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustSelles suhtes tore, et Kalju fännid suudavad konflikte tekitada, et nüüd on lisaks Kure fännidele ka Flora fännidega suurem vastasseis, lisab vürtsi juurde kohtumistele.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttahad öelda, et positiivne on, et ma ei tea millega loopima tullakse?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustMida sa sellega silmas pead?
Kalju fänne oli kuulda ja ka näha selgelt rohkem kui rohevalgeid. Minu jaoks oli see paras üllatus, sest ma tean väga hästi, et Flora fänne eestikatel juba naljalt üle ei karjuta, eriti veel kodus. Aga liigahooaja avapaugu kohta jäi Flora toetus lahjaks ja fännidevahelise lahingu võit läks täna küll roosadele.
Ei ole Kalju ega Flora fänn. Mängu vaatasin telekast.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttra ajakirja ja red pulli purgiga ikka ei loobiks ju...tra kogematta kobistasite ära nh oi järgised 3 mängu saate niimodi suhu...fännidena tegite oma margi ikka väga täis..mingi vend töllerdas roosa pantri kostüümis seal
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustma pidasin seda silmas, et tuld mingi ajakirja ja purgiga loopima...no ma ei tea kohapeal tundus ikka võrdne fännide vaheline heitlus...Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Trolliga koju sõites oli lõbus kuulata kõrval soiguvaid Flora fänne . Ei, väga mõnus elamus igatahes, ja küll läheb see mängupilt ka hooaja jooksul paremaks. Mis paljukirutud Barnwelli puudutab, siis esimesel poolajal läks tal küll rohkem energiat kaaslastega õiendamise kui mängimise peale - võiks rahulikumalt võtta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustTegelikult olite kõik tublid, kes te tribüünidel häält tegite. Fanerka kodumängu oleks olnud kordades igavam vaadata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustsee juba parem jutt...teleülekande järgi ei saa võtta kumb fännkond on parem..kohapeal tundus igati võrdne..ja tegelikult see roosa panter oli suht äge aga jah osad olid ikka väga ülbed ja mõtetud...Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttahad öelda, et positiivne on, et ma ei tea millega loopima tullakse?
sport võidab"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar