Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Noh, mina ei tea, kus see piir asub. Olen käinud mitmetel ja mitmetel Levadia mängudel ja ei ole otsest kaasaelamist näinud (või noh, kui "tehke ära" vms fännamise alla liigitada, siis on isegi TVMK-l ehk mõni fänn!). Aga ma jumala pärast loodan, et Levadial tekib korralik fännideliikumine!Algselt postitas billy t Vaata postitustnii, kas sellisel juhul see, et ma ei ole isiklikult kohanud ühtegi nõmme kalju fänni, tähendab, et neid ei eksisteerigi?!?
Kommentaar
-
Mind võib ainult Liis Lass pildistada.Algselt postitas Silver Vaata postitust
Rein, nüüd saad oma maskulliinse keha ka pildile jäädvustada. Mõõõõõnus!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
ta on ka kohalAlgselt postitas Rein Vaata postitustMind võib ainult Liis Lass pildistada.
Kommentaar
-
Galetin pildistab ju ainult paljaid inimesi ja/või pedesid. Kaljul nende tingimuste täitmisega vast probleeme ei teki.Algselt postitas Silver Vaata postitustGaletin ka kohal:
Rein, nüüd saad oma maskulliinse keha ka pildile jäädvustada. Mõõõõõnus!
Kommentaar
-
mis mõttes kuidas? ta on meid aidanud kalju algusest saadik... aastast 1923Algselt postitas JanK Vaata postitustKuno, kuidas sa Heleni endale sinna Nõmme Kalju etteotsa upitasid?
Kommentaar
-
no vot, vaadake nüüd sellele aastaarvule otsa ... 1923 ... viimane aeg oli teil fänniliikumise aktiviseerumiseksAlgselt postitas Kuno Vaata postitustmis mõttes kuidas? ta on meid aidanud kalju algusest saadik... aastast 1923
ja ärge ülbitsege nii palju selle kallal, et levadial (asutatud 1998) fänne ei ole ... meil on selle põhjal veel kõvasti aega, et areneda:Pkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Ta su vana tuttav? Või Stereo kaasomanik?Algselt postitas Kuno Vaata postitustmis mõttes kuidas? ta on meid aidanud kalju algusest saadik... aastast 1923
On ta jalkahuviline?
Kommentaar
-
vana tuttavAlgselt postitas JanK Vaata postitustTa su vana tuttav? Või Stereo kaasomanik?
On ta jalkahuviline?
Kommentaar
-
... sa teed vist nalja jah?Algselt postitas JanK Vaata postitustTa su vana tuttav? Või Stereo kaasomanik?
On ta jalkahuviline?RummaBastards!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar