Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Mina olen aga segaduses. Olen viimasel ajal Nõmme Kalju mängu jälginud, ning mulle ei jõua kohale, miks pole meeskonnas enam Hudson Souzat. Meeskond oli temaga palju huvitavam, kaitses tegi ta korralikku tööd, nii et eriti norida ei saanudki. Eriti just viimastes mängudes. Ei tea, igatahes on mul väga kurb pealt vaadata seda, mis praegu toimub..Tean kindlalt, et on veelgi neid, kes tahaks Hudsonit tagasi Nõmme Kalju koosseisus näha ning jään lootma, et ta tuleb peagi meie juurde tagasi...Kommentaar
-
mida sa ajadMina olen aga segaduses. Olen viimasel ajal Nõmme Kalju mängu jälginud, ning mulle ei jõua kohale, miks pole meeskonnas enam Hudson Souzat. Meeskond oli temaga palju huvitavam, kaitses tegi ta korralikku tööd, nii et eriti norida ei saanudki. Eriti just viimastes mängudes. Ei tea, igatahes on mul väga kurb pealt vaadata seda, mis praegu toimub..Tean kindlalt, et on veelgi neid, kes tahaks Hudsonit tagasi Nõmme Kalju koosseisus näha ning jään lootma, et ta tuleb peagi meie juurde tagasi...
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kus sa olid? roosa oli kohal aga panter ... leedid olid vist voodis kõik?Kommentaar
-
JK NÕMME KALJU vs SILLAMÄE KALEV 3:0 ! mäng oli super,esimesel poolaajal löödi poole tunniga kolm väravat ära ja rohkem ei sündinud yhtegi väravat ! ilm meid kll ei soosinud kuid sellegi poolest tegid kaljukad puhta töö ! super töö ja tõesti MEDAL EI OLE VÕIMATU ! KALJU,KALJU !

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar