Aga äkki suudab Kalju publikunumbrid nii üles viia, et suure jalgpalli kombel on mäng õhtul kell 21:00 näiteks 2000 pealise publiku ees?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustTänan. Tallinna klubide mängud võiks olla eriaegadel. Publik jõuab ühe mängu ära vaadata ja teisele mängule minna. Sellest ka, et kõik mängd ei saa olla õhtul kell 18 vaid näiteks kell 14 esimene mäng ja kell 18 siis teine mäng.
Kõige retsimad ajad on algusega kell 11 hommikul... Isegi meistriliigas on kalendris sellised kellaajad sees. Ausalt noh, ei saa aru isegi kui seletatakse!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustsa just tegid seda!!!
4000 pole kaugel ja roosa särk on nööpidega
kas ma võin ka mängida?:P ma olen tulihingeline kuressaare ja floora fänn. must ja karvane!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustAga äkki suudab Kalju publikunumbrid nii üles viia, et suure jalgpalli kombel on mäng õhtul kell 21:00 näiteks 2000 pealise publiku ees?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustroosa ja nööpidega???
kas ma võin ka mängida?:P ma olen tulihingeline kuressaare ja floora fänn. must ja karvane!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKui ML toimuks õhtul kell 21.00, siis oleks reaalsem, et publikunumbrid lähenevad 2000le! Olen selles veendunud tuginedes oma 10 aastasele kogemusele meelelahutusäris!
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttalvisel ja külmal ajal on siiski päevane variant parem.. aga suvel, kui ilmad kuumad, siis oleks kell 21 ideaalne...
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustNagu naksti tuli 10 postitust juurde viimase 5 minutiga. Jätkake samas vaimus ja roosanööbiline kalju särk on juba täna õhtul minu
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustirw... Pead ise järgi tulema ainult!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustsee on juba sitem variant
Vaatame kuidas teie mölapidamatust esile tuua
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustsee on juba sitem variant
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar