..krt ma ütlen et sügisel on Kaljul medalid kaelas..mis värvi ma ei tea - eeldatavasti pronksised - aga kaelas nad on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..krt ma ütlen et sügisel on Kaljul medalid kaelas..mis värvi ma ei tea - eeldatavasti pronksised - aga kaelas nad on.
Kommentaar
-
Algselt postitas linkimpark98 Vaata postitustÄra nüüd liigselt ka hoogu satu ega hooaeg veel pikk! Ega kui Kalju peaks sattuma vigastustega kimpu või peaks juhtuma et saadakse mõned lollid mängukeelud siis ei laula sa enam sugugi sama laulu mis sa praegu laulad.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Rene Kaasi elumäng tema karjääris? raudselt
Levadia mäng näitas selgelt ära, mis on Kalju nõrgad kohad - mõlemad äärekaitsed
Pink on ikka lühike, mis lühike. Janar Tüki puudumine ja Miti vigastus andis kohe tunda. Ründesse ja poolikusse pole ei mingit vahetust hetkel.
Tore, et Mitt tagasi on(Y)
Miks Vasquezi platsile ei panda, kui teda kiidetakse taevani? Vaevalt, et Paapsi ja Mäeorg tast paremad on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustLoe tänast lehte, siis saad teada
Kommentaar
-
Rene Kaas kindlalt "Man of the Match". Tegi väga häid tõrjeid ning võttis ka mitmeid 1:1 olukordi ära! Super!
Teever pani ka täna oma kiiruse maksma. Jooksis mõlemal korral vastase üle ja puhtalt Kütti seljataha. Hat-Trickist palju puudu ei jäänud, 3l korral sai Kütt käe ette..
enivei, Kaljult väga hea mäng. Vahetusest tulnud Kingi suutsite ka ära neutraliseerida.
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida ma saan teada? ütle parem
Aurelio sõnul mõistab noormees treeneri valikuid. «Praegu ebaõnnestudes võib ta kaotada eneseusu,» tõdes Aurelio. «Sammhaaval toon ta mängule lähemale, alustuseks pingile, kus on parim koht õppimiseks, ning edaspidi platsile.» "
Postimees, 12.04.2008
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida ma saan teada? ütle parem
"Kui brasiillaste vanus jääb kahekümnendate keskele, siis Peruu juurtega Rootsi kodakondne Salvador Vasquez on alles seitsmeteistkümneaastane. Augustis täisealiseks saav lõunaameeriklane tuli Eestisse Rootsist, kus mängis IFK Göteborgi noortemeeskonna ridades. Aurelio ei taha noormehele liiga suuri pingeid peale panna ning pole talle seni mänguaega andnud. «Hooaeg on pikk ning küll temagi saab oma minutid,» rääkis Aurelio. «Salvador on tuleviku projekt ning usun, et kolme aasta pärast saame rääkida temast kui tegijast.»
Aurelio sõnul mõistab noormees treeneri valikuid. «Praegu ebaõnnestudes võib ta kaotada eneseusu,» tõdes Aurelio. «Sammhaaval toon ta mängule lähemale, alustuseks pingile, kus on parim koht õppimiseks, ning edaspidi platsile.»
Peruu pealinnas Limas sündinud palluril pidavat olema suurepäraselt arenenud mängijaomadused. «Ta on tehniline ning oma ea kohta näeb hästi platsi,» on juhendaja oma hoolealuse võimete suhtes optimistlik. Vasquezi kaks aastat vanem vend müüdi eelmisel aastal Šveitsi klubisse FC Zürich kahe miljoni euro eest, kuid noorem veli on väidetavalt veelgi andekam."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar