ja nüüd KRIIMILE
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustnad üldse oskasid lugeda või tõmbasid loosiga mingi lipiku kus oli 500 kirjas??>>
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustEga sellel suurt vahet soccernetiga pole aga etvspordis on üleval , Pealtvaatajaid: 530
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustMitut kainet Levadia toetajat sa nägid? Mitut normaalset töötajat sa nägid täna staadionil? üks, kaks, 5, 10... sedasi lugedes saabki väiksema arvu rahvaarvuks.
Saa täiskasvanuks.
Sellist jaburdust ei ole ammu kuulnud.
Kes oled sina, et siin teisi nii arvustad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustKuno, millal tulevad fännisärgid?
1. Roosa kolme nööbiga Kalju esindussärk hõbedase kirjaga (kõik suurused)
2. Valge mustaga originaal mängusärk, hetkel saadaval S ja M suurused ja 10 erineva mängija nimed seljal...
Roosa särk 360 EEK
Valge vormisärk 899 EEK
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustMa oleks huvitatud ehtsast võistlussärgist, kus mu enda nimi oleks peal :P See oleks lahe
Kommentaar
-
Käisin ise ka mängul, aga mitte Kalju pärast, vaid selle pärat, et ilm ilus oli
Peab nentima, et eelarve suurenemine Kaljul ja eelarve vähenemine nn suurel nelikul on tekitanud väga huvitava (tabeli)seisu.
Minu meelest võiks isegi ettevaatlikult hakata rääkima suurest kuuikust, kuhu lisaks tartlased. Kuigi arvan, et kuskil 25 - 30 vooru paiku on tekkinud olukord, kus Flora ja Levadia madistavad esikoha pärast. Trans, TVMK, Kalju jagavad pronksi ära. Tartlased troonivad uheks üksinduses 6.kohal. Ülejäänud 4 võitled püsima jäämise eest.
PS - kui Kalju peaks eurokoha saama, kas siis on klubi valmis veel rohkem raha kulutama, et ka seal tegusid teha ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitust
miks Antti Arsti ei kasutatud häda paremkaitsjana duublist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar