Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
"...kui kell 11 staadionil olla, kuid paraku on olukord selline, et iga vähekenegi normaalne inimene magab sellel ajal." - normaalne inimene ei maga maha oma nädalavahetust, isegi siis kui magama on mindud kell 4, 5 vöi 6. Ausalt Ja elus on muudki kui rand ja jalgpall.
Muidu jöudu, hea on kui inimesed oma asju südamega teevad - ärge ainult sealjuures siis nii kurjad teiste peale olge, kes teistmoodi arvavad.
Kommentaar
-
[QUOTE=masturr;896694]äraunusta sõpru kaasa võtta ja tantsulõvid võivad natuke aega parajaks teha ja siis otse mängule tulla [/QUOTE
Seda kino tahan ma oma silmaga näha et kas keegi on kell 9sa kohal
Igaks juhuks võtan fotosilma ka kaasa sest need näod on liiga naljakad et neist mitt pilti tehaI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Kas veame kihla, et olen kell 9 kohal?
Ma tahaks näha mis nägu sul endal peas on, kui sa sel ajal stata värava taga läbi kaamera objektiivi piilud"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKas veame kihla, et olen kell 9 kohal?
Ma tahaks näha mis nägu sul endal peas on, kui sa sel ajal stata värava taga läbi kaamera objektiivi piiludI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKust tuleneb see informatsioon, et suur mass tribüünidel ei puutu rohkem üldse jalgpalliga kokku? Enamasti need inimesed kes jalgpalliga ei puutu kokku vabal ajal, siiski koondistevahelisi suurvõistlusi vaatavad suure huviga.Miks peab just suruma mängu EM-ga ühele ajale? Kell 11 on kahtlemata idiootselt vara, aga ma isiklikult küll väga ei usu, et kella seitsmesele mängule tuleks nüüd eriti rohkem rahvast kui neljasele ning samas ei jääks jalgpallihuvilistel ka EMi mäng nägemata.
Ja kes keelaks meil panna hiiu statale ekraane ja näidata samal ajal ka pildid Euro2008 mänge ja teha sellest jalgpallifestival! Ma tean kellele me oleme suunanud oma reklaamid ja ma tean millise publiku arvelt me tahaks suurendada staadionil publiku numbrit... See pole lambist võetud arvamus, sest palju inimesi teeb selle nimel regulaarselt tööd ja olemas on ka visioon mida ellu viia.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitust"popaliseerub"? - uus sissekanne raamatusse Uudis- ja unarsönu?
"...kui kell 11 staadionil olla, kuid paraku on olukord selline, et iga vähekenegi normaalne inimene magab sellel ajal." - normaalne inimene ei maga maha oma nädalavahetust, isegi siis kui magama on mindud kell 4, 5 vöi 6. Ausalt Ja elus on muudki kui rand ja jalgpall.
Muidu jöudu, hea on kui inimesed oma asju südamega teevad - ärge ainult sealjuures siis nii kurjad teiste peale olge, kes teistmoodi arvavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKas veame kihla, et olen kell 9 kohal?
Ma tahaks näha mis nägu sul endal peas on, kui sa sel ajal stata värava taga läbi kaamera objektiivi piilud
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, mida te kõik vingute nagu sead aia vahel selle kella 11-se algusajaga. Mängige ära, tooge rahvas samamoodi staadionile nagu varasemates voorudes, võitke mäng ja näidake kõigile, et te ei ole papist poisid ja algusaeg teid ei mõjuta!!
Mitte ärge otsige pärast mängu sellest ühte kaotuse põhjust, kui see peaks tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustKas keegi oskab nimetada mõne põhjuse, miks Kalju mäng peab algama kell 11:00??????
Tegelikult on sellest algusajast rohkem kahju Tammekale. Peavad nad ju hiljemalt kell 7 hommikul Tartust startima hakkama.
Juhul muidugi kui nad juba täna pealinna ei sõida ja kuskil gostinitsas ei ööbi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMa ei saa aru, mida te kõik vingute nagu sead aia vahel selle kella 11-se algusajaga. Mängige ära, tooge rahvas samamoodi staadionile nagu varasemates voorudes, võitke mäng ja näidake kõigile, et te ei ole papist poisid ja algusaeg teid ei mõjuta!!
Mitte ärge otsige pärast mängu sellest ühte kaotuse põhjust, kui see peaks tulema.
Ja minu meelest ei ole keegi kippunud tulemust ennetavalt mänguaja kaela ajama, jutt käib publikust. Kell on tõepoolest samamoodi 11 ka tartlastele.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustTundub, et mõned pole probleemist üldse arugi saanud..
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustAga järsku sa siis seletad lahti?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar