Reisi tahame? Võitu kah? Teeme ära, teisipäeval on Pärnusse minek. Teeme ühe toreda fännireisi. Eelregistreerimine, kas siin teemas või siis mario_tromp@msn.com
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVõitu kah? Teeme ära, teisipäeval on Pärnusse minek.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSõber ütles, et täna pidid Flora fännid Kalju fännidega kaklema.
Sõber sai teada Kalju fännilt."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustTäna Käisin Levadia Ja Flora Mängu Vaatamas, Publikut Oli Vist 2000 Inimest, Aga Mis Te Arvate Millist Pilti Näidati Telesse? Näidati Mängu Mille Foonil Oli 8 Flora Fänni Ja Tühi Tribüün! ölge Palun, Kas See On Kasulik Eesti Jalgpallile Või Ei?
Kas Tõesti Nii Suure Ja Olulise Mängu Puhul Oli Raske Tõsta Kaamerad Teisele Poole... No Jah, Neid Teletorne Peab Ju ülesse Panema Ja See On Peavalu, 2h Tööd, Aga Suurt Pilti Vaadates Usun, Et Kui Mulle Oleks Tulnud Kõne, Kuno, Tule Appi Paneme Levadia Mängule Tele Jaoks Tornid Püsti, Et Saaks Korraliku Pildi Eetrisse, Siis Mina Oleks Tulnud Appi!
Aga mitte seda ei tahtnud ma öelda. Ma vöin vabalt ka eksida, aga minumeelest paistab Kadriorus päike niimoodi, et sealt nö abitribüüni poolt filmides paistab päike kaamerasse ja siis pole la essugi näha. Lillekal on ka kaamerad alati seal Kotka tänava poolsel tribüünil - eks ikka selle pärast, et päike paistaks muidu õhtutunnil nii, et vaataksime vaid varjudemängu mitte jalgpalli. Aga nagu öeldud - ma vöin ka eksida. meesmuiste vöi kes seda filmimise ja ka pildistamise asja jagab teab kindlasti paremini.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustReisi tahame? Võitu kah? Teeme ära, teisipäeval on Pärnusse minek. Teeme ühe toreda fännireisi. Eelregistreerimine, kas siin teemas või siis mario_tromp@msn.comI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustKuule papparazzo tahab ka tulla-On võimalusi??I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar