Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ratknikov ei ole Raika. Ta on Ratka.
Järgmiseks ütleb mõni vend ta kohta Huubert ja kas ma pean siis aru saama, et ta Ratnikovi mõtles? Ei pea. Proovime ikka härrasid kutsuda nende õigete nimedega
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ratknikov ei ole Raika. Ta on Ratka.
Järgmiseks ütleb mõni vend ta kohta Huubert ja kas ma pean siis aru saama, et ta Ratnikovi mõtles? Ei pea. Proovime ikka härrasid kutsuda nende õigete nimedega
Head Jaani kõigile!
Enne kui grilli ja lõkke taha lähete hüpake laupäeval ja pühapäeval, siis Hiiult Läbi!
Laupäeval 17.00 Kalju - TVMK
Ma arvan, et selles mängus saab särakat, eleter on igatahes õhus ja mõlemad meeskonnad vajavad võitu!
Pühapäeval, algusega 16.00 Brasiilia Jalgpallipäev!
Toimub 7+1 turniir fännidele, laste ja pere üritus ja 19.00 Kalju vs Brasiilia All Stars superkohtumine! Kes teab, äkki valib Getulio just nendest All Staaridest välja uue mängija kes liitub juulis Kaljuga...
Eelmine aasta külastas Hiiu Staadionit 1000 inimest... Sambat ja head muusikat mängivad DJ Coley ja EKVA. Avatud on baarid ja Brasiilia restoran pakub ka maitsvat liha!
Kui laupäeval varajased olete, siis Pirital toimub Rannajalgpall... Kalju võitleb ka seal parimate kohtade eest!
Kommentaar