Ta oleks läinud ju koos Kunni, Seni ja vist Nuutuga ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustTa oleks läinud ju koos Kunni, Seni ja vist Nuutuga ka.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKatja ei lubanud.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas m2ngija15 Vaata postitustMis värk selle Aavoga oli ? Miks ta tribüünile saadeti ?.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Mainiks ka veel, et tribüünipoolne joonekohtunik oli päris udu, tõstis mitu korda vajaduseta lipu. Ühekorra Kaasik veel näitas ka veel, et "kuule mees, lase lipp alla". Üldse sellised hilja näitamised. Mitte, et ma ise poleks teinud sellist asja, aga naljakas on vaadata kuidas 15 aastane poiss kõnnib nagu täismees Kalju fännide juurde endal õlletoop näpus.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustMitte, et ma ise poleks teinud sellist asja, aga naljakas on vaadata kuidas 15 aastane poiss kõnnib nagu täismees Kalju fännide juurde endal õlletoop näpus.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui Allanit mõtled, siis tema viis ühele täiskasvanule seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLapsed käivad siis õlle järel? Või mis laps see 15 aastane ikka on.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLapsed käivad siis õlle järel? Või mis laps see 15 aastane ikka on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar