Algselt postitas sanchez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustTugev treening taga!
Fännide jaoks eraldatakse meeskonna bussis 20 kohta! Kes ees see mees põhimõttel! Sõit on tasuta ja registreerima peab Marioga!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustLaupäeval sõidame suure bussiga Sillamäele.
Fännide jaoks eraldatakse meeskonna bussis 20 kohta! Kes ees see mees põhimõttel! Sõit on tasuta ja registreerima peab Marioga!
Kas ma võin ka tulla?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustLaupäeval sõidame suure bussiga Sillamäele.
Fännide jaoks eraldatakse meeskonna bussis 20 kohta! Kes ees see mees põhimõttel! Sõit on tasuta ja registreerima peab Marioga!Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustfänniarmee on kokku kuivanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas ma võin ka tulla?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustIse küsin, ise vastan- EI VÕI!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui sa varud endale kogu Kalju atribuutika, siis võid
Mis sa atribuutika all silmas pead?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustRein on ohtlik, teda elusalt ei võta! Põhi Ultra!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YGW3sF69BeE
Sillamäe fännide hulgas on kindlasti ka selliseid kung- fu mehi. Minuga oleks teil hea ja turvaline.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSall-särk.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar