Algselt postitas v-fänn
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kalju Euroopasse ! Väga meeldiv
Smirnovi kohta veel nii palju, et ma võin räigelt puusse panna, aga TVMK ridades omal ajal, olen ma ka teda keskpoolikuna näinud vist..
Felipe-Leetma-Smirnov-Saharov. Kui Saharov veel omasse elementi tagasi saaks ning kõik mehed terved siis Eesti üks parimaid keskväljasid.
Aga mis koosseisus mängima hakatakse, seda näitab tulevik (Kasvõi järgmine vastane Viljandi Tulevik ) ning see mis Getulio välja mõtleb. Positiivne igal juhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas v-fänn Vaata postitustKalju Euroopasse ! Väga meeldiv
Smirnovi kohta veel nii palju, et ma võin räigelt puusse panna, aga TVMK ridades omal ajal, olen ma ka teda keskpoolikuna näinud vist..
Felipe-Leetma-Smirnov-Saharov. Kui Saharov veel omasse elementi tagasi saaks ning kõik mehed terved siis Eesti üks parimaid keskväljasid.
Aga mis koosseisus mängima hakatakse, seda näitab tulevik (Kasvõi järgmine vastane Viljandi Tulevik ) ning see mis Getulio välja mõtleb. Positiivne igal juhul.
Kommentaar
-
saharov pingile, tema mängud on old küll masendavad, jube lihtsalt, paapsi ja barnwell tagasi!!!!!!!!!
smirre alustaski keskpoolikus aga kui ta sai 98a mega raske põlvevigastuse ning peale seda ta enam ei julge lihtsalt keskel lammutada, hoiab enda põlve. kummaline et keegi ei mäleta smirre tegusid tema noorusest keskvälja nii klubides kui ka koondises
smirre kanti peale vigastust maha, mäletan kui pohlak ütles et smirre tagasi tuleks on 10% kuskil
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKuhu ta siis nii kangesti tagasi tulnud on?
smirrel see ka viga nüüd et kahevõitluses ta lööb suht ruttu käega ja oi oi kus ta sõimata sai vjatšeslav smirnovi käest alati
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKuhu ta siis nii kangesti tagasi tulnud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustpeale poolt aastat Lätis tuli ju tagasi!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas hakkame nüüd "imelaps" Zahhovaiko uskumatutest seiklustest ka rääkima?
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustkes siis se läbiaegade ESIMENE asjalik mängija on??
Teever loomulikultminge Kingissepa praami peale
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustKeegi oskaks täpsemalt öelda, kus kohas tänane mäng täpsemalt on?
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustKeegi oskaks täpsemalt öelda, kus kohas tänane mäng täpsemalt on?
Kommentaar
-
Ühes kohas, järve ääres.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar