Esimene tõsine täiendus, ehk mitte viimane. Suuretõenäosusega Viljandis siis debüütmäng Kalju eest!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Puhas kuldAlgselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustEga vahe TVMKga nii suur ka ei ole, et mitte kohe praegu medalile mängida.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
No mis sest, et vormikõver sellist tulemust ei ennusta. Mingi 9 punni pärast püssi põõsasse viskamine hooaja keskel, oleks paras loobuja mentaliteet.Algselt postitas Rein Vaata postitustPuhas kuld
Kommentaar
-
mis sa sellega öelda tahad? et Kristiine ja teised madalamate liigade omad on ebanormaalsed. tuleb vist kasuks, kui need normaalsed teil õhu välja laseksAlgselt postitas Kuno Vaata postitustMeile naeratas loos ja saime teises voorus endale vähemalt normaalse vastase
Kalju vs TVMK
Kommentaar
-
Mul pole Kristiine vastu midagi.Algselt postitas spekter Vaata postitustmis sa sellega öelda tahad? et Kristiine ja teised madalamate liigade omad on ebanormaalsed. tuleb vist kasuks, kui need normaalsed teil õhu välja laseks
Kommentaar
-
ylihea on teistmoodiAlgselt postitas eestimees Vaata postitustnüüd nunez ja smirre äärtel, ülihea ikka, keskväljale kah korralik palli keerutajat vaja küll asi paraneks kohe
Kommentaar
-
kes siis se läbiaegade ESIMENE asjalik mängija on??Algselt postitas marabella666 Vaata postitustõnnitlen Nõmme Kaljut läbi aegade TEISE asjaliku mängija puhul
Kommentaar
-
Kiviloo Lauri ikkaAlgselt postitas tiriam Vaata postitustkes siis se läbiaegade ESIMENE asjalik mängija on??
Kommentaar
-
hüüumärk!!Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitusthttp://www.jkkalju.ee/?mid=1&id=162
Esimene tõsine täiendus, ehk mitte viimane. Suuretõenäosusega Viljandis siis debüütmäng Kalju eest!
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar