Algselt postitas Aadu ja viinad
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitust31. jaanuar Valga - Kalju mäng on edasilükatud. Samal päeval on Kalju Soomes. Küll, aga on lisandunud selline mäng:
13. veebruar, kell 19.00 Viljandi Tulevik - Nõmme Kalju, Sporland Arena
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustFännid on kohal 13. veebruaril kindlasti Sportlandil kohal.
Kommentaar
-
Algselt postitas KÄRTINHO Vaata postitustHabe on nii erutatud, et saab jälle fännata ja kohe rõhutab korduvalt, et kohal on
Kuno, minumeelest võiks fännidele ka kodumängule sissepääs olla 25.-
Iga väike abi teeb ainult teie lemmikklubi paremaks ja sellest võidavad kõik, nii klubi kui fännid... Mõelge korra ka niipidi...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustVõib, aga mul on teine näide olemas... Pakkusin ükskord ühele meie fännile, et viin ta tasuta sisse. Selle peale sain vastuseks, et ei, ma austan seda mida Kalju teeb ja ma toetan klubi selle väikse piletirahaga, et klubi saaks areneda... Selliste fännide eest kummardan ja võtan mütsi maha, need on need fännid kelle üle võib iga klubi uhke olla.
Iga väike abi teeb ainult teie lemmikklubi paremaks ja sellest võidavad kõik, nii klubi kui fännid... Mõelge korra ka niipidi...
Meil lihstalt palju kooliealisi fänne,nagu sa tead, kes paar korda maininud, et pilet võiks neilegi 25.- olla ja nad ei suuda koguaeg emmelt/issilt raha välja lunida.Citius! Altius! Fortius!
Kommentaar
-
Algselt postitas KÄRTINHO Vaata postitustMa olen sinuga täiesti nõus Kuno. Ega ma tahagi ilma rahata saada ja olen nõus pisikese toetuse Kaljule andma
Meil lihstalt palju kooliealisi fänne,nagu sa tead, kes paar korda maininud, et pilet võiks neilegi 25.- olla ja nad ei suuda koguaeg emmelt/issilt raha välja lunida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustnendele kehtib flayer 40 eeki, see 25 ja 40 vahe on juba marginaalneCitius! Altius! Fortius!
Kommentaar
-
Algselt postitas KÄRTINHO Vaata postitust
Kuno, minumeelest võiks fännidele ka kodumängule sissepääs olla 25.-"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMuuseas, kui osta hooajapilet, siis tulebki ühe kodumängu hinnaks miskine 27 eeki. Ma usun, et tänapäeval pole see ütlemata suur raha, kui arvestada seda, et kossupiletite hinnad on kordades kallimad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ray Vaata postitustTuleb vanematele selgitada, et korra 500 eeki välja käia on mõtekam kui terve hooaeg piletiraha küsida
Kommentaar
-
Fänn on see, kes teeb kõik mis võimalik et mängul olla, ükskõik kas siis pilet on 25- või 200- aga ta on kohal ja toetab meeskonda. Kärt, su mõte on õige et on palju kooliealisi fännem kes käivad mängudel oma vanemate rahadega, et siis neile võiks olla pilet odavam. Sellest ka minu mõte, et teha hoopis nn perepilet, 1 täiskasvanud + 1 laps ning hind siis kokku soodsam kui eraldi ostes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar