Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Ise kahjuks täna ühtegi mängu ei näinud aga ,kes siis Hiiul laamendas ja sõimas ,et kõik nii tigedad on ?
Aga ilma tõttu näiteks kukkus täielikult läbi ka Lauluväljakule reklaamitud suurüritus kuhu korraladajd ennustasid 30 tuhat inimest aga lõpuks tuli vaid kakssada. . Nii ,et jalgpall võib uhusega öelda ,et mõnes mängus oli sama palju ,kui mitmesajatuhande krooniga reklaamitud suurüritusel.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustIse kahjuks täna ühtegi mängu ei näinud aga ,kes siis Hiiul laamendas ja sõimas ,et kõik nii tigedad on ?
Ma saan aru, kui sa tuled Hiiule vastasvõistkonnale kaasa elama, mitte aga lihtsalt vastasfänne ja -mängijaid sõimama. See oli "natukene" kohatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustMis seal lauluväljakul toimus täna?
ülevaatlik postitus ühest teisest foorumist:
IRW, megairw lausa. Kuna sõber hommikul helistas ja ütles, et ta sai 2 tasuta piletit aga ise ei viitsi minna, siis pakkus ta neid meile. Kuna seda megafaili tahtsin ma oma silmaga näha, vedasin end kohale. "Suur striitreiss" varjatud numbritega kujutas siis ette paarissõitu lauluväljaku mäel, mis tänu ühe valge impreza pidevatele murukündmistele, betoonblokki sõitmisele ning kirsiks koogile peale sõitude lõppu lahkudes kapoti esiklaasi lendamisele isegi suhteliselt vaadatav oli. Rahvast oli murdu, lauluväljaku kaare alla ei mahtund lausa see 200 inimest ära
Asja tipp seisnes aga selles, et pidi ju välja loositama C4, mida need 200 inimest ( mina ja mu sõber kaasaarvatud) nii pingsalt ootasime hambad ristis seda paska kuulates(olgem ausalt, rolf, kairit ja kuradima släm võiks end põlema panna - igaüks esitas neist tervelt pea 4 laulu ). Suur autoloos oli välja kuulutatud kella 10ks, kui Tannu oleks pidanud esinema, kuid umbes natukene peale 8t ronis lavale õhtujuht, lausus nukralt mikrofoni et ürituse korraldaja Martin Mägi, sünd 1983, firmast blää blää blää on põgenenud lauluväljakult ja seega on kahjuks pidu läbi. Paluti veel teha 1 suur aplaus esinemistasuta jäävatele artistidele Ja nii see megaüritus lõppeskiarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust"striitpauer".
ülevaatlik postitus ühest teisest foorumist:
-e- semipro
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustöeldi juba juba ju, et kesa.
kuna sina tunned siis äkki näitad seda kesa nägu või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustkurat ega ma kõiki ju nägupidi ei tunne või mis?
kuna sina tunned siis äkki näitad seda kesa nägu või mis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar