Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kuno, ma jagan nädal aega flaiereid linnapeal, kui sa suudad mulle elektrotehnika ülessanded ära lahendada homme hommikul, poole 9ks.... panin need läbusse kirja - teema kast õlut
kuno, ma jagan nädal aega flaiereid linnapeal, kui sa suudad mulle elektrotehnika ülessanded ära lahendada homme hommikul, poole 9ks.... panin need läbusse kirja - teema kast õlut
hehe kas keegi teeks ära, siis saaks Taku nädala aega flayereid jagada?
Kuna laupäeval toimub eriti põnev kohtumine Hiiu Staadionil kus Kaljule sõidab külla Narva Trans, siis otsustasime selle suursündmuse jaoks korraldada ka väikse Warm Up peo Privés kus 200 esimest külastajat saavad ka tasuta pääsme laupäevasele mängule
Kas Amaral Do Nascimento mängib hetkel siis Hollandi seerie C-s?
khm, mis see siis nüüd on? Laupäeval enne liigamängu on soovitatav tulla Nõmme turule, kus peale selle, et saab osta kõike kõige värskemat, on kohal ka Nõmme Kalju, kes turul teeb midagi enneolematut!
Kommentaar