Klõbistan rahulikult klaviatuuri ja avaldan arvamust, kui juba tembeldatakse õelaks meheks, nutvaks naiseks ja tehakse muidu toredaid ettepanekuid. As far as I'm concernered kirjutasin oma arvamust(väikse vihjena võin mainida, et see on vaid minu arvamus ja seda ei pea tõlgendama kullana) vähimaki frustratsiooni omades. Nii et - chill!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKlõbistan rahulikult klaviatuuri ja avaldan arvamust, kui juba tembeldatakse õelaks meheks, nutvaks naiseks ja tehakse muidu toredaid ettepanekuid. As far as I'm concernered kirjutasin oma arvamust(väikse vihjena võin mainida, et see on vaid minu arvamus ja seda ei pea tõlgendama kullana) vähimaki frustratsiooni omades. Nii et - chill!.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustMillal järgmine mäng on? Tuleks kohale ainult selle pärast et Kalju fänne oma silmaga näha, foorumis tunduvad päris lõbusad tegelased olevat.
ja tsirkuses on mulle alati meeldinud käia
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustMillal järgmine Kalju kodumäng on? Tuleks kohale ainult selle pärast et Kalju fänne oma silmaga näha, foorumis tunduvad päris lõbusad tegelased olevat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustMillal järgmine Kalju kodumäng on? Tuleks kohale ainult selle pärast et Kalju fänne oma silmaga näha, foorumis tunduvad päris lõbusad tegelased olevat.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNõmme kaljut on nimetatud nalja tegijateks. Roosad pluusid ja puha. Kalju fännid on sama sugused: teevad nalja, toetavad tulihingeliselt omasi ja vastaseid ei salli. Järgmine kodumäng Kaljul on 25. aprillil aga eelmine kord kui mäng kolmapäeval oli polnud fänne ka väga, tule kindlasti 6. mail vaatama ning ära siis Florat hakka hiiu staadionil toetama, saad veel Kalju fännide käest nagu said Sillamäe fännid.
Kuidas kolmapäeval fänne ei olnud?
Ma olin ju kohal.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNõmme kaljut on nimetatud nalja tegijateks. Roosad pluusid ja puha. Kalju fännid on sama sugused: teevad nalja, toetavad tulihingeliselt omasi ja vastaseid ei salli. Järgmine kodumäng Kaljul on 25. aprillil aga eelmine kord kui mäng kolmapäeval oli polnud fänne ka väga, tule kindlasti 6. mail vaatama ning ära siis Florat hakka hiiu staadionil toetama, saad veel Kalju fännide käest nagu said Sillamäe fännid.
rait ju aar.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuidas kolmapäeval fänne ei olnud?
Ma olin ju kohal.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustLevadiaga mängul oli kahjuks maximum 15 fänni. Mina olin ka kohal. KUS TEISED OLID???
Jah kolmapäeval kell 19.00 on nats keeruline, aga ma usun, et seekord on kindlasti ka sellel päeval rohkem rahvast... ilmad lähevad ju soojemaks
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustPeab selle Massa maskottkoera ka üles otsima,see oli nagu õnnejumal eelmistel aastatel.Kaotust pole tema silmad näinud kodumeeskonna esituses.Tal pole vahet,tulgu või lörtsi.
Kommentaar
-
Nõmme Kalju parimad fännid!
Pühapäeval on sõit Tartusse Kalju mängule, hetkel oleme omasid toetanud vaid koduväljakul oleks aeg näidata Eestimaale millised on tõelised fännid ja sõidame kaasa Tartusse.
Pühapäeval toimub kell 9.30 rivistus Stereo ees, kus härra Kuno loeb pead üle ja suunab bussi. Pikal teekonnal saame nautida matkajooki (mis tuleb ise kaasa võtta) ja suhelda meie Kalju poistega.
Kell 14.00 algab mäng- pasunad ja trummid ning kõva hääl! Meie võtame võidu! Nõmme Kalju….Nõmme Kalju…Nõmme Kalju!!!!!
Tagasi jõuame Tallinnasse hiljemalt 20.00 ning alati on võimalus pikendada meeleolukat koosviibimist Lounge Stereos!
Asju pakkima ja pühapäev näeme!
Anna mulle teada ka kas tuled!
Ragne/55 65 92 16 /ragne@orgcom.ee.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustNõmme Kalju parimad fännid!
Pühapäeval on sõit Tartusse Kalju mängule, hetkel oleme omasid toetanud vaid koduväljakul oleks aeg näidata Eestimaale millised on tõelised fännid ja sõidame kaasa Tartusse.
Pühapäeval toimub kell 9.30 rivistus Stereo ees, kus härra Kuno loeb pead üle ja suunab bussi. Pikal teekonnal saame nautida matkajooki (mis tuleb ise kaasa võtta) ja suhelda meie Kalju poistega.
Kell 14.00 algab mäng- pasunad ja trummid ning kõva hääl! Meie võtame võidu! Nõmme Kalju….Nõmme Kalju…Nõmme Kalju!!!!!
Tagasi jõuame Tallinnasse hiljemalt 20.00 ning alati on võimalus pikendada meeleolukat koosviibimist Lounge Stereos!
Asju pakkima ja pühapäev näeme!
Anna mulle teada ka kas tuled!
Ragne/55 65 92 16 /ragne@orgcom.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar