Jopskid, jee Kalju saab homme pähe
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Üldiselt peaks ikka liit tegema mängudele reklaami. Nagu Korvpallis-reklaamitakse ju vastasseise. Aga tehakse ainult koondisemängudele ja sedagi näpuotsaga. Samamoodi see Portugali ja Brasiilia mäng. Võib-olla vaatan vähe telekat kuid mina küll pole veel näinud ühtegi reklaami sellel teemal. Samas olen ma päevas mitmeid kordi näinud ning raadiost kuulnud Rocki ja Cramo finaalseeria reklaame.
Ups!
Sry valesse teemasse kirjutasin
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustJa jälle kaotus....
Jube närvi ajab juba. Mitte ühtegi positiivset võitu see hooaeg (ehk siis võitu mõne tugeva vastu). Kuidagi vaevu nõrgematelt võidud võttes veel püsime Meistriliigas. Jamps.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustMa ei usu, et ta Getuliost üle oleks. Vist.
Samas mõnes mõttes võiks küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustGetuliost on enamus treenereid või kõik üle ML-s, kuid õnneks teie juhtkond sellest aru ei saa
Aga eks need eesmärgid mis seati olid vast jah utoopilised kuna ega midagi ei ole võimalik saavutada kui mõned mehed saabuvad 2 nädalat enne liiga algust kohale. Kokkumäng logiseb jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustNjaa
Aga eks need eesmärgid mis seati olid vast jah utoopilised kuna ega midagi ei ole võimalik saavutada kui mõned mehed saabuvad 2 nädalat enne liiga algust kohale. Kokkumäng logiseb jne.
Ei väsi ma kordamast, et Getulio ja Kalju fenomen eelmisel hooajal oli seotud vaid ühe mehega ja selle nimi oli Ingemar Teever.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustGetuliost on enamus treenereid või kõik üle ML-s, kuid õnneks teie juhtkond sellest aru ei saa
Aga millegi pärast on tunne et kui Getu läheb siis koos teiste brassidegaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kuus suurt liigamängu ning kuus kaotust. Isegi läbi roosade prillide on olukord väga kole. Sul on väljakul 5 brassi ning sa heitled 6nda koha nimel, tsipa mannetu riigis, kus loeb vaid meistritiitel.
Tänasest mängust siis nii palju, et mõlemalt meeskonnalt kaitses üpris kehv esinemine. Sillamäe lõi 2 standardit aga ära. On näha, et erinevaid lahendusi proovitakse ja treener tundub kah asjalik. Kalju suudab aga karistuslööke lüüa vaid 1-2 mehelisse müüri või siis kõrgelt üle värava.
Formaalsusest võib siis öelda, et järgmine kord läheb paremini ja enam hullemaks ei saa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar