Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Niiiimoodi kotttisime
hehe
Jah, ega nädala sees pole kerge kõigil ennast kohale vedada sellisel ajal, aga järgmisel kodumängul on vastas Flora kui ma ei eksi, seega võiks selline mõnus fännide vastasseis tekida küll
Kui asjale nats tuld alla puhuda oleks vingem fännide ja meeskondade omavaheline mõõduvõt kui meistriliigas!
Kommentaar
-
X voor, Pühapäev, 6. maiNiiiimoodi kotttisime
hehe
Jah, ega nädala sees pole kerge kõigil ennast kohale vedada sellisel ajal, aga järgmisel kodumängul on vastas Flora kui ma ei eksi, seega võiks selline mõnus fännide vastasseis tekida küll
Kui asjale nats tuld alla puhuda oleks vingem fännide ja meeskondade omavaheline mõõduvõt kui meistriliigas!
17.00 Nõmme JK Kalju - Tallinna FC Flora II Hiiu kunstmuruväljak
Kuidagi peaks kindlustama et Kalju fänne saaks kordades rohkem staadionile kui Flora omi. Miks Kalju III samal ajal mäng teises kohas???
17.00 Põhja-Tallinna JK - Nõmme Kalju III A.Le Coq Arena kunstmuru Kalju III mehed ei saa ju nii vaatama tulla, kaasa arvatud Kalju doktor.Kommentaar
-
Meil jagub fänne isegi siis kui Kalju II samal ajal mängiksX voor, Pühapäev, 6. mai
Kuidagi peaks kindlustama et Kalju fänne saaks kordades rohkem staadionile kui Flora omi. Miks Kalju III samal ajal mäng teises kohas???
17.00 Põhja-Tallinna JK - Nõmme Kalju III A.Le Coq Arena kunstmuru Kalju III mehed ei saa ju nii vaatama tulla, kaasa arvatud Kalju doktor.
Niiimooodiii tuleb fännneeee
Kommentaar
-
Ma olen tähelepannud et kalju III mängijad käivad suht paljud Kalju I mänge vaatamas ja kõva häält tegemas. Vaadates tänast mängu siis kuidas Kalju I ilma Doktor Tanelita läbi ajab?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
28.04. 19.00 Nõmme Kalju III - VJK Tapa Hiiu kunstmurustaadion!
Nii et ärge stressake, Kalju III seltskond tuleb esindusmeeskonnale nagu alati kaasa elama!
Ja kaubanduse saame ka käima, paneme Massa peni Tähetorni metsa õlut ja Snickersit müüma.Kommentaar
-
Mõeldud oli kahjuks 06.maid.
06.05. 17.00 Põhja-Tallinna JK - Nõmme Kalju III A.Le Coq Arena kunstmuru
Väike muutus ajakavas?Kommentaar
-
Kapten TrummKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom