Ja ega aint ukrainlased end siia tuhande euroga paku neid rahvuseid on veel :P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustJa ega aint ukrainlased end siia tuhande euroga paku neid rahvuseid on veel :P
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOtseselt ainult palgaküsimuses on Kaljul kasulikum hoida palgal brasse kui eestlasi. Ja siin Eestis asjalikke mängumehi küll väga üle ei ole, ainukesed kes pmst saadaval olid, olid TVMK kutid, kellest 2 said ka Kalju mängijateks.
Levadiast on pmst võimatu kedagi osta. Flora pakub mängijaid, kes on piisavalt vanad, et ei ole kasulik neid hoida, et välja müüa. Hurda saime, Palatut ei tahtnud, Kasimiriga oli nagu ta oli. Või siis pallureid, kes pole esimese suurusjärgu tegijad. Ning Sillamäe ja Narva oleks nagu muust maailmast eraldatud. Rohkem siin Eestis materjali pole.
See pole ju mingi saladus, et brassidile makstakse natuuras. Ühelt sponsorilt tasuta elamine, teiselt tasuta söök hulgilaost ja kui raha tahad veel saada pidutsemiseks, siis lõika liha köögis. Tere tulemast 21 sajandisse!!! Elagu naturaalmajandus!!!
Mis nüüd ei sobi Kaljule enam vananevad staarid? Mu arust on teil neid kuhjaga (Terehhov, Smirnov, Leetma, Novikov), võtke ikka rohkem!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNovikov nüüd küll veel vananev staari ei ole ja Leetma puhkab ammu juba kusagil mujal jalga. Terja on endine staar ja Smirnovist suurt aru ei saa aga vist on temalgi best before juba möödas.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNovikov nüüd küll veel vananev staari ei ole ja Leetma puhkab ammu juba kusagil mujal jalga. Terja on endine staar ja Smirnovist suurt aru ei saa aga vist on temalgi best before juba möödas.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustLeetma saadeti nahhui ju kaljust..Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKalju kodukal on ta küll kirjas kui Kalju mängija. Sama lugu on selle Venetzueela imelapsega. Ju siis kogu aur läheb turunduse peale ja kodukat pole aega uuendada.
Ja ametlikult muutuvad koosseisud alles pärast 1. juuli transfer window sulgumist. Ning Rein, sinu kui vana tähenärijaga on lood üpris halvad, kui isegi kahel Lõuna-Ameerika riigil vahet ei tee. Võimalik, et asi on sinu rohelises mandris, ei ole kursis nende geograafia teadmistega.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuigi samal tasemel mängijaid leiab näiteks isegi youtubest tohutult, vaja ainult otsida.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui soovid operatiivset infot, siis on sul alati võimalus külastada Nõmme Kalju wikipedia lehte, kus on kõige värskem info.
Järvelat pole lugenud, aga minu meelest on ka need brassid keskpärased meistriliiga mängijad. Seda näitab ka tabeliseis ja mängud eespoolsetega. Nunes võib heal päeval joosta küll with very good technics, aga ülejäänud punt jääb silma väga harva ja pigem mingi kalaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustLeetma saadeti nahhui ju kaljust..I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui soovid operatiivset infot, siis on sul alati võimalus külastada Nõmme Kalju wikipedia lehte, kus on kõige värskem info.
Muidu, aga Kaljule edu Lätis, seda läheb teil hulgim vaja!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aadu&coNii kurjalt siis kohe...
Aga äkki selgitaks, kui see nii suur saladus pole.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar