Mina arvan küll , et liivo veel mängib eestis ja arvan , et paide eest , 99 prossu kindel
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmis puudutab siin eespool äramainitud kodanike personaalteemat ja Kalju kohta oma arvamuse avaldamist, siis mõnel mehel soovitaks lihtsalt teinekord oma seisukohtadesse natuke konstruktiivset kriitikat ka lisada, nagu näiteks mõni teine mees on võimeline tegema. Niisama iga natukese aja tagant ilkumine ei ole tõesti kuigi tõsiseltvõetav.
Mul on savi mida sa arvad. Vpiigo vähemalt teab, et see kui ma vingun siin Kalju teema all ei tähenda seda, et ma Kaljust sitasti arvan. Mulle lihtsalt meeldib palju vinguda. Kalju on minu arvates väga tubli tegelt ja Eestis olles käisin ma nende mänge kõige enam vaatamas.
Samuti ei meeldi mulle härrased kes ei tea, et eesti keeles alagab lause suure algustähega. Isegi Ballack suutis selle selgeks õppida, loodetavasti õpida ka sina selle kunagi ära.
Sorry OT pärast.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul on savi mida sa arvad. Vpiigo vähemalt teab, et see kui ma vingun siin Kalju teema all ei tähenda seda, et ma Kaljust sitasti arvan. Mulle lihtsalt meeldib palju vinguda. Kalju on minu arvates väga tubli tegelt ja Eestis olles käisin ma nende mänge kõige enam vaatamas.
Samuti ei meeldi mulle härrased kes ei tea, et eesti keeles alagab lause suure algustähega. Isegi Ballack suutis selle selgeks õppida, loodetavasti õpida ka sina selle kunagi ära.
Sorry OT pärast.
Sorry OT pärast.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKas Kalju euromängu pileteid hakatakse piletilevis müüma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustPole veel otsiustanud, kohapeal on pilet 75, flayeriga 40 kõik Kalju VIP kaardid kehtivad.
Palju Lätis mängu pilet maksab???
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustJa hooajapiletid???
K.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustPole veel otsiustanud, kohapeal on pilet 75, flayeriga 40 kõik Kalju VIP kaardid kehtivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustSeesamune flaier kehtib?
Eelmüügipilet tuleb ka, hinnaga 50 eek, müügile, siis piletilevi müügipunktidesse. Meile väga meeldiks kui rahvas ostaks pileti just eelmüügist, siis saame aimu kui palju publikut on tulemas ja vastavalt sellele avaks ka erinevaid sektoreid rahva jaoks arenal...
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitust
Ma ei tea palju neid jagatakse aga oma 20-30 piletit peab kindlasti tasuta saama.
Kommentaar
-
Algselt postitas almar Vaata postitustkui kaugele tulevikku siis, keegi teab?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar