Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mulle ei meeldi Kalju mäng kohe üldse mitte. 0-1 peal saadavad lõpus kuus meest ründesse. See ei ole ühemänguline seeria. Tuleb 1-1 ära on neli meest ees, nagu mida kurat!! 1-1 tugevama vastase vastu võõrsil on kindel HOLD aga ei imetakse 1-2 endale ära.
kahju, et nii läks...see tobe värav viimasel minutil. Vastased olid domineerivam pool, kuigi võimalusi oli suht võrdselt Minu arust on eesti satsidel tuhtilugu olnud nii, et viimasel minutil lastakse ära lüüa endale. Aga õnneks on meil veel üks mäng ees.
Kalju poolelt jätsid hea mulje see rafael ja siis loomulikult Felipe, kes oli minu silmis parim-lollitas vastaseid ja andis häid sööte...korra vist tegi ka vastasel jalgevahelt.
Katsume siis kõik ennast kordusmänguks kohale vedada ning trummid ja pasunad kaasa
võrreldes transiga pole meil veel midagi kadunud.
Katsume siis kõik ennast kordusmänguks kohale vedada ning trummid ja pasunad kaasa
.
Ole nüüd täidsa sõber ja ära palun pasunat küll kaasa võta, siis jääme sõpradeks ka edaspidi
Aga mis seal ikka, kõik kodumänguks staadionile ja ma olen kindel, et mängu saab kogu raha eest!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
9. juuli, neljapäev. Toimub Lilleküla staadionil. Piletid müügil juba Piletilevi müügipunktides ja staadionil kohapeal. Infot ka Kalju kodulehel ja teisipäeval kõik oodatud pressikonverentsile Coca Cola Plazas, kell 17.00, kui esitletakse ametlikult Kalju uusi mängijaid ja räägitakse tulevikuplaanidest.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Tagasi kodus. Oli emotsioonirikas. Mängu lõpp dramaatiline. Seltskond fantastiline. Lisaks teistele, keda eespool kiideti oli Haavistu täna väga tubli. Bussiga ei tahaks lähiajal enam sõita
Kommentaar