Kalju-Dinaburg välireklaamikampaania on üle linna viiel 6x3m rippkangal ja neljal 6x3m reklaamkandjal. Lisaks veel eksponeerime videoklippi Foorumi Kaubanduskeskuse fassaadil asetseval Led ekraanil. Seega kõikides linnaosades! Eesti ja momendi mastaabis suur kampaania!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Nii piletid ostsin täna ära homsele mängule. Loodan et tuleb hea mäng.
Isiklik arvamus on see, et loodan et seda pikka tüüpi ründesse ei panda. Mulle ta eriti ei meeldi , ründaja kohta aeglane. Aga võibolla kellegile teisele tundub teisiti. (Kalju mängijad võiks visata särke publiku hulka , kuna endal pole kahjuks.
Oi kuidas ma siis kõik maha niidaks )
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustOstke kõik oma euromängu pilet juba eelmüügist, et teiega ei juhtuks staadionile pääsemisel sama jama...
http://www.youtube.com/watch?v=3UUg0_qIjBE
Kommentaar
-
Kurat TV3 ja kõik pasundavad Vitalist. Kas tõesti mingi staar on sündinud. Ma ei taha teid solvata, aga jumala tihti välismaalsed kes Kaljusse tulevad on kas samal tasemel meie Eesti poistega või sitemad. Aga on ka erandeid, näiteks Nunes. pimentel ja neid ei tunne ma. Vasquez oli ilmselge läbikukkumine
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKurat TV3 ja kõik pasundavad Vitalist. Kas tõesti mingi staar on sündinud. Ma ei taha teid solvata, aga jumala tihti välismaalsed kes Kaljusse tulevad on kas samal tasemel meie Eesti poistega või sitemad. Aga on ka erandeid, näiteks Nunes. pimentel ja neid ei tunne ma. Vasquez oli ilmselge läbikukkumine
Lahe, mulle meeldib. Kas Vitali särgid lähevad sama kiiresti kui Ronaldo?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKurat TV3 ja kõik pasundavad Vitalist. Kas tõesti mingi staar on sündinud. Ma ei taha teid solvata, aga jumala tihti välismaalsed kes Kaljusse tulevad on kas samal tasemel meie Eesti poistega või sitemad. Aga on ka erandeid, näiteks Nunes. pimentel ja neid ei tunne ma. Vasquez oli ilmselge läbikukkumine
Kommentaar
-
Algselt postitas loll123 Vaata postitustsaatke palun link flaieri jaoks.
Aga palun"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÜlimalt kasulik mängija jalgpalli popaliseerimiseks ju, ja näed ei peagi olema mingi metromees
Lahe, mulle meeldib. Kas Vitali särgid lähevad sama kiiresti kui Ronaldo?
Ex näis mis mängu ta siis mängima hakkab, ex iga algus ole uues meeskonnas raske, pead ju tõestama nii mõndagi. Arvan, et esialgu kasutataxe Vitalit ML tabeli lõpus olevate võistkondade vastu, siis saab rohkem kohaneda ning siis paistab mis masti ta on.
Kommentaar
-
Algselt postitas loll123 Vaata postitustpole sellist lehte.
Roosad Pantrid Orkut Page!
Sealt album Roosa ja ulmeline ja volaaa"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Selle flaieriga 40 eek? Võib olla homme tulen...FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar