Algselt postitas North
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustTore koostöö jalgpalliihaigla tänase mängu puhul, ainult kahju,et ilma tellida pole õnnestunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustTore koostöö jalgpalliihaigla tänase mängu puhul, ainult kahju,et ilma tellida pole õnnestunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMine orkutisse ja võta selline kasutaja nagu
Roosad Pantrid Orkut Page!
Sealt album Roosa ja ulmeline ja volaaa
... ma printisin selle välja ja see flaier on konkreetselt A4 suurune?? Kas see suurus on ka määrav st kui ma selle statkal piletimüüja ees lahti voldin kas siis veidi koomiline pole ?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust'
... ma printisin selle välja ja on A4 suurune+?? Kas see suurus on ka OK st kui ma selle statkal piletimüüja ees lahti voldin kas siis veidi koomiline pole ?
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust'
... ma printisin selle välja ja see flaier on konkreetselt A4 suurune?? Kas see suurus on ka määrav st kui ma selle statkal piletimüüja ees lahti voldin kas siis veidi koomiline pole ?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitusthttp://i27.tinypic.com/vybne8.jpg
Selle flaieriga 40 eek? Võib olla homme tulen...
Ja kui jah kas siis see peab olema just värvilisega prinditud või kuidas üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustMis ma peans elle siis välja printima ja siis saan 40 egaga tänasele mängule w?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustHuvitav kas täna kuskilt mängu on ka võimalik jälgida? Läti leht, mis eelmine kord kodumängust ülekande tegi täna võimalust jälgida ei paku igaljuhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustMis ma peans elle siis välja printima ja siis saan 40 egaga tänasele mängule w?
Hommikul tegi Kalju veel hästi kerge ühistreeningu ja kõik on mänguks valmis. Kinnitan, et kõigil mängijatel on hea tuju ja mõnus emotsioon ja minnekse tänast mängu võitma!
KOHTUMISENI STAADIONIL"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas loll123 Vaata postitustsoccernet teeb täna live ülekande
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar