Algselt postitas Sen
Vaata postitust
Nii nagu sulle kirjutasin, ma ei saanud mängul olla, mistõttu ei tea ka täpselt mis toimus ja lugesin alles siit foorumist ja lugedes mis toimus, siis sisulisi erinevusi Floraga juhtunus on mitmeid.
Samas ma võtan seda komplimendina, et pead mind mingiks fännipolitseinikuks. Jah, minu suur soov on näha/kuulda igal Meistriliiga mängul, olenemata kes mängivad, suurt fänniarmeed. See loob sellise õige õhkkonna. Kui rahvas on koos, rõõmustame ja pidutseme, kui on probleemid, arutame, leiame kitsaskohti, lahkame toimunut, parandame vead, lepime ära ja tuleme võimsamalt tagasi.
Samas tundub, et minu kunagine aus kriitika (mis oli tehtud heast tahtest) on sulle ikka väga sügavalt hinge pugenud, nii et kohati oled lausa solvunud (seda võis lugeda välja ka su privaatpostidest, milliseid ma hetkel siin ei lahkaks). Ju siis oli seal tõetera ka sees ja tundsid ära ennast (kuigi oma mälu järgi ühtki isikut ma ei nimetanud).
Aga Sen, jätame omavahelised sõnasõjad. Vähemalt siin Kalju teemas. Sind on ikka hea tänaval kohata. Teinekord kui kokku satume ja sa ka kaine oled, räägime asjad sirgeks ja lähme edasi
Lõpetuseks. Mul on väga hea meel, et Flora fännid taas tribüünil rõõmsalt laulavad
Kommentaar