Mida ... kas ma olen ainuke, kes loeb välja seda et mitteametlik protokoll ja seega võib seal midagi valesti olla? Mina näiteks vaatangi siis kui on ametlik protokoll, loll mina, et vaatan kinnitatuid fakte.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Noh, mina sain urmari jutust aru, et kui on kirjas "mitteametlik protokoll", siis juba võibki tsiteerida. See rida siis mingil hetkel lambist ilmub sinna ja seda peab tähele panema, et kui pole veel midagi niisugust, siis ei maksa andmeid tõe pähe võtta. Ühesõnaga alguses on nii nagu keegi telefonis ütles, siis on juba enamvähem õige ehk mitteametlik ja siis on lõpuks millalgi ametlik. Vist. Mina lihtsalt arvasin, et selle esimese ehk suvafaasi võiks publikunumbrite puhul ära jätta, aga no küllap eksperdid teavad paremini.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vincent sai õigesti aru, lisan veel, et kui tekib kiri mitteametlik, siis ma enam samal päeval täpsustusi ei tee ja kui veel mingi muutus lisandub, siis teen selle rasvase tekstina, et oleks muutus näha.
Mis puutub üldse kirja mitteametlik, siis põhjus on ju selles, et ametlikuks muutub ta alles siis, kui protokoll on liitu kohale jõudnud ja vastavad organid on selle läbi seedinud, kas ikka mängisid need, kes tohtisid jne. Seal tuleb vahel ka muutusi väravalööjates koguni.
mis puutub pv arvu, siis kui seda ei ole, küsib mõni effektitseja, et kas üldse ei olnud rahvast. Seepärast on ikka vahel pandud esialgseid numbreid.
Kommentaar
-
Nii neiud, preilid, mutid, poisid, noorhärrad, mehed ja vanamehed - http://mardiphoto.net/?id=3&lowercat=13&lang=est
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmis puutub pv arvu, siis kui seda ei ole, küsib mõni effektitseja, et kas üldse ei olnud rahvast. Seepärast on ikka vahel pandud esialgseid numbreid.
Ja nii neid numbreid lambist kirjutades, mida ka paljudel mängudel tehakse, võiks ju vabalt ilutseda numbri järgi sõnastus "inspektori arvates"."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSooviks näha mida homsed ajalehed kirjutavad Nõmme Kalju laupäevasest mängukorraldusest, kus oli ka politseinikud staadionile toodud
Kiitus klubile ja mängukorraldajatele.
Kommentaar
-
Märt, sa oleks pidanud tulema enne Kalju mängu Pantrite ja Art Internatsionali kohtumist pildistama. Sealsed fotomaterjalid oleks kindlasti kullafondi mahtunud"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMärt, sa oleks pidanud tulema enne Kalju mängu Pantrite ja Art Internatsionali kohtumist pildistama. Sealsed fotomaterjalid oleks kindlasti kullafondi mahtunud
teinekord olen targem
Kommentaar
-
Mul on üks küsimus,et miks kaljut ei karistatud,kui neil ei olnud see absoluutselt esimene kord kui satuti kuskile kähmlusesse??sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Aadu&coSee eest viimasel kalju sillamäe mängul oli vaeva nähtud et, sellised asjad ei juhtuks.
Ma pole kunagi hiiul niipalju politseinikke ja turvamehi näinud. Ja ilmselgete joobetunnustega isikuid staadionile ei lastud.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar