Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kalju - Tulevik mängul peaks tulema Pantrite poolt Eesti esmaesitlusele üks tuntumaid fännilaule maalilmas horto magiko. Eks ole näha, kuidas tuunitud versioon kõlab
Greek lyrics: In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa s...
.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Kommertsiga vaja ju kaasas käia,kas siis sa seda ei teadnugi?
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Já é quase um segundo Hino Tricolor.Na arte, assim como na natureza, nada se cria, nada se perde, tudo se transforma. Adptações de letras são louváveis e bem...
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Tra. Mul tundub, et te olete kadedad, et te ise selle peale ei tule...
Muidugi on nad kadedad
Ja ma tõesti loodan, et peale selle laulu kasutusele võtmist ei hakka jälle kõik Meistriliiga meeskondade fännid seda kasutama. Pipi lauluga oli nii, kõigepealt hakkasime meie seda laulma ja nüüd laulab seda juba 3 fännirühma.
Ja ma tõesti loodan, et peale selle laulu kasutusele võtmist ei hakka jälle kõik Meistriliiga meeskondade fännid seda kasutama. Pipi lauluga oli nii, kõigepealt hakkasime meie seda laulma ja nüüd laulab seda juba 3 fännirühma.
Ära ole ise kade, jaga ikka teistega ka head kraami
Ema ütles mul ikka, et mängusõpru tuleb hoida
ahahahah kalju kalju...horto magico me laulasime sillamael viimasel korral(vene keeles)
Greek lyrics: In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa s...
seda aga inultt vene keeles...=) floral ja galatasrayil tahame laulda ka..
Nagu uuesti ütlen,ei ole minu kõrvad ealeski kuulnud,kunas teie Pipit laulate
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
seda aga inultt vene keeles...=) floral ja galatasrayil tahame laulda ka..
Don`t worry be happy=)
Haha No pole hullu
Üks versioon eesti keeles (meil) ja teine versioon vene keeles (teil) ei tee ka paha
HaTe: Nojah, aga igatahes me oleme seda pikka aega laulnud. Võibolla pole teiega mängudel seda teinud või on väga pasasti välja kukkund
Kalju - Tulevik mängul peaks tulema Pantrite poolt Eesti esmaesitlusele üks tuntumaid fännilaule maalilmas horto magiko. Eks ole näha, kuidas tuunitud versioon kõlab
.
Mitte paha pärast,aga huviga ootaks ka videomateriaali selle kohta,kuidas näeb välja Pantrite versioon sellest laulust ,eriti pärast Panathinaikose videot vaadates.
Ärge liialt ka erutuge Homme teeme me kogunemisel peaproovi ja sellest ka järeldame, kas ikka laulame seda. Aga laul tuleb 90% tõenäosusega esitusele Kui teha, siis ikka korralikult!
Kommentaar