Algselt postitas Eugen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustsiis EJL nii ütlebki, et pole nende asi. Mitte ei hakka valetama et kõik on ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa ei ole sellega nõus, et jalgpalliliit peab teadma, mis seisus on kõikide klubide duublite jne. mängijate mänguõigused. Ilmselt oli Tammo registreeritud duublisse, vähemalt hooaja alguses oli justkui nii. Nende liigadevaheliste kaartidega peavad küll klubid ise hakkama saama. Küll Ajax ka üks kord oma vitsad saab, neil mängivad ju II liigas pidevalt MLi nooremad mängijad. Ja kaarte neil juba jagub. Aga siiamaani on puhtalt pääsenud.
Oota, aga mis asi see jalgpalliliit, siis tegelikult on kui nad ei pea teadma? Kes, siis peaks? Kui ma pole kindel ja helistan kolm päeva enne mängu liitu ja küsin konkreetse mängija kohta infot ja kui mulle öeldakse, et kõik on ok ja pärast öeldakse, et liit ei vastuta, siis tekib tegelikult küsimus, et kuhu kurat ma, siis helistama peaks? Eesti Presidendile või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustOota, aga mis asi see jalgpalliliit, siis tegelikult on kui nad ei pea teadma? Kes, siis peaks? Kui ma pole kindel ja helistan kolm päeva enne mängu liitu ja küsin konkreetse mängija kohta infot ja kui mulle öeldakse, et kõik on ok ja pärast öeldakse, et liit ei vastuta, siis tekib tegelikult küsimus, et kuhu kurat ma, siis helistama peaks? Eesti Presidendile või?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNojah, aga peale helistamist jättis ta ju 2 päeva hiljem mängu rakverega vahele, see oli teil ju teada, et ta kohe mängida ei tohi. Edasine reegel, et peab veel 36 tundi ootama, oleks ka pidanud meeles olema. Eriti sellistel meeskondadel, kes pidevalt kasutavad eri liigade mängijaid erinevates meeskondades.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustloll vabandus. kui ikka küsitakse konkreetse mängija ja konkreetse mängu kohta, siis peab EJL andma adekvaatset informatsiooni. või kui seda pole siis nii ütlemagi - meie ei tea uurige ise välja. aga mitte ütlema, et on ok ja siis hiljem avastama, et oih, ikkagi ei oleks tohtind mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNojah, aga peale helistamist jättis ta ju 2 päeva hiljem mängu rakverega vahele, see oli teil ju teada, et ta kohe mängida ei tohi. Edasine reegel, et peab veel 36 tundi ootama, oleks ka pidanud meeles olema. Eriti sellistel meeskondadel, kes pidevalt kasutavad eri liigade mängijaid erinevates meeskondades.
Ja seda ütlen ka, et võttes kaljult 3 punkti ajate te meid lihtsalt närvi ja me võtame tagasi 30!
Kommentaar
-
Võttes arvesse ka Piirojaga toimunut, siis kõik see näitab EJLi täielikku ebaprofessionaalsust. Mis pole loomulikult teab kui hull, sest meie jalgpallgi ongi selline. Kuid juhtorganilt võiks ju teenäitaja rolli loota, kahjuks pole see aga vist võimalik.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustja me võtame tagasi 30!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitusthmm...see on huvitav. kuidas 30 punkti saate siis?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustPakun, et võidavad 10 mängu.
Kommentaar
-
Noo, praegu on 16 mängust 4 võitu. Mängida on jäänud 20 mängu ning nendest pooled võita on isegi küllaltki reaalne. Palju sõltub muidugi sellest, kui ruttu brassid muu meeskonnaga hästi kokku hakkavad mängima."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar